02 Şubat 2018 10:16

Babil Kültür'de Ahmet Tulgar söyleşisi

Maltepe'de bulunan Babil Kültür, Sanat ve Bilim Derneği edebiyat söyleşileri kapsamında Gazeteci ve Yazar Ahmet Tulgar’ı konuk ediyor.

Paylaş

İstanbul Maltepe’de bulunan Babil Kültür, Sanat ve Bilim Derneği yarın Gazeteci ve Yazar Ahmet Tulgar’ı konuk ediyor. Edebiyat söyleşileri kapsamında yapılan etkinlikte Ahmet Tulgar’ın gazetecilik ve yazarlık yaşamı üzerine konuşacak. Söyleşi sonrası ‘Trajik Nüans’ ve son kitabı ‘Bakmadığınız Bir Yer Kalmıştı’ adlı son kitabını imzalayacak

AHMET TULGAR HAKKINDA

1959 yılında İstanbul’da doğan Ahmet Tulgar eğitimini Sankt Georg Avusturya Lisesinde yaptıktan sonra Viyana Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi, Boğaziçi Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı okudu. 1987’de Sabah Dergi Grubu’nda başladığı gazeteciliğe Güneş, Nokta, Milliyet, Akşam, Vatan, Birgün, Show TV ve  Hayat TV’de muhabir, yazar, yönetici ve programcı olarak devam etti. Birgün, Evrensel, Radikal, Birikim, Tiroj gibi mecralarda yazılar kaleme aldı. İlk romanı “Volkan’ın Romanı”, Arnavutça’ya çevrildi ve Aralık 2013’te Makedonya’da yayımlandı. ‘Evsiz Ülke Hikâyeleri’, ‘Şehrin Surlarındalar’, ‘Mahallede Herkes Kahramandır’, ‘Tam Yakalandığımız Yerden’, ‘Ne Olmuş Yani? Korsan Yazılar’, ‘Ben Onlardan Biriyim’, ‘Birbirimize’, ‘Diller, Çehreler, Barış’, ‘Çocuklar ve Canavarları’, ‘Henüz Zaman Var’, ‘Duygusal Anatomi’ ve ‘Trajik Nüans’ isimli yazı, roman ve hikaye kitapları yayımlandı. ‘Bakmadığınız Bir Yer Kalmıştı’ isimli son kitabını ocak ayında çıkardı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Libya açıklarında batan teknede 90 mülteci boğulmuş olabilir

SONRAKİ HABER

Çocuklar İzmir Büyükşehir Belediyesinden kreş istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...