01 Şubat 2018 15:36

Belediye çalışanına başkan yardımcısı şoförü tarafından darp

Amasya’nın Merzifon İlçe Belediyesi’nde çalışan Ömer Bağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Arif Gürkan’ın şoförü tarafından darbedildiğini öne sürdü. 

Paylaş

 

Merzifon İlçe Belediye çalışanı Ömer Bağcı iddiasına göre bir sorunun çözümü için Başkan Yardımcısı Arif Gürkan ile görüştü. Bağcı, görüşme sırasında yaşanan tartışma sonrasında Gürkan’ın şoförü tarafından darbedildiğini belirterek polise şikayetçi oldu. 

Memur-Sen Amasya İl Temsilcisi Recep Eliaçık de yaşanan olaya tepki gösterdi. Eliaçık, sırf siyasi görüşlerinden dolayı psikolojik baskılar ile karşı karşıya kaldığını ile sürerek, "Üstelik psikolojik olan bu baskılar, son gerçekleşen utanç verici olaydan sonra yerini artık fiziksel şiddete bırakmıştır. Her ne sebeple olursa olsun, belediyede amirine derdini anlatmaya gelen ve ailesinin rızkı için çalışan, şef statüsünde ki memur arkadaşımızın, bir kaç belediye personeli tarafından makamdan derdest edilerek çıkarılması, üstelik bir de belediye başkan yardımcısının şoförünün yumruğuna maruz kalması, kabul edilebilecek bir durum değildir! Bu fiziksel şiddete maruz kalan memur arkadaşımız haklı bir şekilde darp raporu alıp, konuyu adli mercilere taşımıştır. Adli süreç devam etmektedir. Bizler de konuyu yakından takip etmekteyiz" dedi. (Amasya/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Düşler tutsak edilemez sergisi: Özgürlük düşüncededir

SONRAKİ HABER

Antep’te 3 ilçedeki etkinlik yasağı Mart’a kadar uzatıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...