31 Ocak 2018 21:12

Atiker Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Kupasını en son alan Atiker Konyaspor, evinde Galatasaray'ı ağırlıyor.

Paylaş

Türkiye Kupası tarihinin en başarılı takımı Galatasaray, son şampiyon Atiker Konyaspor karşısında ciddi bir sınav verecek. Maç 20.30’da başlayacak.

Çeyrek final ilk maçlarının sonuncusunda Konya deplasmanına giden Fatih Terim’in öğrencileri İstanbul’a avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Müsabakanın rövanşı 8 Şubat’ta oynanacak.

Forvet hattına yaptığı transferlerle dikkat çeken Konyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, pazar günü lig maçına çıkacaklarını hatırlattı ve fikstürün “çok da sağlıklı olmadığını” söyledi. Kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyleyen Özdilek, Galatasaray’ın kupanın favorilerinden olduğunu belirtti. Galatasaray’ın Türkiye Kupası tarihinde 17 şampiyonluğu bulunuyor.

GALATASARAY 15 YILDIR YENİLMİYOR

Konyaspor ile Galatasaray, bugüne kadar 35 maça çıktı. Bu maçlarda Konyaspor yalnızca 2 galibiyet aldı. 28 maç ise sarı kırmızılıların üstünlüğüyle tamamlandı. Konyaspor’un 2 galibiyeti de kendi evinde geldi. Galatasaray, Konya’ya en son 2003’te yenildi. O maçta Cimbom’un başında yine Fatih Terim bulunuyordu. 

BARCELONA, VALENCIA’YA KARŞI

İSPANYA Kral Kupası yarı finalinde Barcelona, sahasında Valencia’yı ağırlıyor. Karşılaşma Türkiye saatiyle 23.30’da başlayacak. Çift maçlı eleminasyon sistemiyle oynana kupa mücadelesinde rövanş önümüzdeki hafta. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Badou Ndiaye, resmen Stoke City'de

SONRAKİ HABER

Fenerbahçe Doğuş - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...