31 Ocak 2018 14:08

İstanbul Tabip Odasından Canan Kaftancıoğlu'ya ziyaret

İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Selçuk Erez ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yu ziyaret etti.

Paylaş

İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Selçuk Erez ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Canan Kaftancıoğlu hakkında başlatılan soruşturmalara tepki gösteren Selçuk Erez, siyasi baskılara karşı dayanışmanın artırılmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Erez ayrıca Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi üyelerinin gözaltına alınmasına karşı gösterdiği tepkilerden ve verdiği dayanışma mesajlarından dolayı CHP’ye teşekkür etti.

Canan Kaftancıoğlu da İstanbul Tabip Odası Başkanı Erez’in ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek adalet isteyen toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya ve baskılara karşı birlikte mücadeleyi örgütlemeye devam edeceklerini ifade etti. Ziyarete İstanbul Tabip Odası yönetim kurulu üyeleri Dr. İncilay Erdoğan ve Hakan Hekimoğlu da katıldı. (HABER MERKEZİ)  

ÖNCEKİ HABER

Pierre Emerick-Aubameyang Arsenal'de

SONRAKİ HABER

Avrasya Tüneli'nden geçiş ücretine zam geldi 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...