31 Ocak 2018 12:57

Samuel Eto'o, Atiker Konyaspor ile sözleşme imzaladı

Antalyaspor'dan ayrılan Eto'o, Atiker Konyaspor ile 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Paylaş

Atiker Konyaspor ile 2 buçuk yıllığına anlaşan Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o, düzenlenen törenle sözleşmeyi imzaladı. Antalyasporluların kendisini anlamasını isteyen Eto'o, "Futbol bir aşk" dedi.

Ara transfer döneminde Kardemir Karabükspor'dan Yatabare, Beşiktaş'tan Orkan Çınar ve Göztepespor'dan Adis Jahovic'i renklerine bağlayan Atiker Konyaspor, Antalyaspor'un Kamerunlu oyuncusu Samuel Eto'o ile 1 yıllığı opsiyonlu olmak üzere 2 buçuk yıllığına anlaşmaya vardı. Özel uçakla Konya'ya gelen Eto'o, Büyükşehir Belediyesi Stadında düzenlenen törenle sözleşmeyi imzaladı.

Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, "Takımımızı güçlendirmiş bulunuyoruz. Eto'o çok önemli bir oyuncu. Dünyanın çok önemli takımlarında görev aldı ve futbolun zirvesine çıktı. Böyle bir oyuncunun Konyasporumuza katkıları olacaktır" dedi.

ETO'O: ANTALYALILAR BİR GÜN BENİ ANLAYACAKLAR

Antalyaspor'un yönetici, oyuncu ve taraftarlarına teşekkür eden Eto', "Bazıları beni anlamakta güçlük çekecektir ama bir gün beni anlayacaklardır. Futbol bir aşktır ve böyle devam etmek zorunda. Antalya benim ikinci memleketimdir. Konyaspor'a da bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Futbol tenis oyunu değildir. Tek kişi ile oynanmıyor. Takım arkadaşlarıma da ihtiyacım olacak. Onların katkılarıyla Konyaspor'u yükselişe çıkartacağız" dedi.

Eto'o ve Adis Jahoviç, imza töreninin ardından stadı dolduran taraftarları selamladı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Batman’da ‘İndia bankası’ oyununa yasak 

SONRAKİ HABER

Pierre Emerick-Aubameyang Arsenal'de

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...