30 Ocak 2018 17:52

AKP Şırnak İl Başkanı: Bu ülkede Kürt sorunu yoktur

AKP Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Silopi İlçe Gençlik Kolları Kongresi'nde Türkiye'de Kürt sorunun olmadığını öne sürdü.

Paylaş

AKP Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, partisinin Silopi İlçe Gençlik Kolları Kongresi'nde yaptığı konuşmasında, Türkiye'de Kürt sorunun olmadığını öne sürerek , Kürtlerin bu ülkede bakan, milletvekili ve vali olarak görev yaptıklarını söyledi.

AKP Silopi İlçe Gençlik Kongresi, Şırnak İl Başkanı Halil Erkan, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Muhammed Talha Yıldırım ve çok sayıda partilinin katılımıyla düzenlendi. Kongrede bir konuşma yapan AKP Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, kısa süre önce Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile görüşme yaptığını, Uludere ilçesine yeni bir sınır kapısı açma sözü aldığını söyledi. Ülkede Kürt sorununun olmadığını, aksine Kürtlerin bu ülkede bakan, milletvekili ve vali olarak görev yaptıklarını, devletin farklı kurumlarında Kürtlerin çalıştığını öne süren Erkan, kendisinin de bir Kürt siyasetçi olduğu için gurur duyduğunu söyledi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İzmir'de boyacıların kurduğu iskele çöktü: 1 ölü, 1 yaralı

SONRAKİ HABER

Kasımpaşa Kemal Özdeş ile devam etme kararı aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...