30 Ocak 2018 10:25

Adis Jahovic, Konyaspor'la sözleşme imzaladı

Konyaspor, bu sezonun en başarılı golcülerinden 31 yaşındaki Adis Jahovic'i Göztepe'den kadrosuna kattı.

Paylaş

Atiker Konyaspor'un Göztepe'den transfer ettiği Makedon forvet  Adis Jahovic, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Büyükşehir Belediye Stadyumu toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz ve Adis Jahovic  katıldı.

Kulüp Başkanı Yılmaz, ''Kendisi Süper Lig’in önemli isimlerinden birisidir. Adis Jahovic’in takımımıza kısa sürede uyum sağlayacağını ve önemli işler yapacağına inanıyoruz. Adis daha önce Avrupa’nın farklı ülkelerinde top koşturmuş ve son derece başarılı olmuş bir isimdir'' dedi.

Adis Jahovic ise, ''Büyük bir kulübe geldim. Daha kapıdan girer girmez etkileyici bir havası var. Stadyum muhteşem. Kendimi burada iyi hissediyorum. Konyaspor’u da geçtiğimiz seneden beri yakından takip ediyordum. Avrupa’da ve ligde önemli işlere imza atıldı. Şimdi kaldığımız yerden devam etmek için buradayız. Taraftarımız ve takım arkadaşlarımızla birlikte bir bütün olup bulunduğumuz durumdan bir an önce kurtulacağız ve camiamıza çok daha keyifli, rahat maçlar izlettireceğiz” diye konuştu.

1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık imza atan Adis Jahovic, 88 numaralı formayı giyecek.

31 yaşındaki Jahovic bu yıl Göztepe'yle 14 gole imza attı. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kadına şiddeti özendiren o diziyi yayından kaldırın! 

SONRAKİ HABER

Aden çatışmalarında ölenlerin sayısı artıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...