30 Ocak 2018 06:23

Blake Griffin, Detroit Pistons’a takas edildi

NBA'de Los Angeles Clippers, Blake Griffin'i Tobias Harris, Avery Bradley, Boban Marjanovic'le birlikte Detroit Pistons'a takas etti.

Paylaş

NBA’de takas döneminin sonuna yaklaşılırken beklenen büyük takaslardan biri gerçekleşti. Los Angeles Clippers, yıldızı Blake Griffin’i Tobias Harris, Avery Bradley, Boban Marjanovic, ilk tur ve ikinci tur draft hakları karşılığında Detroit Pistons’a gönderdi. Clippers’tan Brice Johnson ve Willis Reed de Pistons’a geçecek.

28 yaşındaki Griffin, 2009’da 1. tur 1. sıradan Clippers tarafından draft edildiği günden bu yana Los Angeles ekibinin formasını giyiyordu. Bu süre boyunca 5 kez All-Star olan, 2.08’lik power forvet, oynadığı toplam 504 maçta 21.6 sayı 9.3 ribaunt 4.2 asist ortalaması tutturdu.

Clippers, sezon başında Chris Paul’u Houston Rockets’a göndermiş ancak Griffin’le 5 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Griffin’in vedasıyla yeniden yapılanma süreci hız kazanacak. Organizasyonun DeAndre Jordan’ı da yeni bir takasla takımdan göndermesi yüksek ihtimal.

Ligde son 8 maçını kaybeden Pistons ise Andre Drummond’ın yanına Blake Griffin’i ekleyerek Doğu Konferansındaki Play-Off yarışında iddiasını güçlendirme niyetinde. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Van'da katliam gibi trafik kazası: 8 ölü 2 yaralı

SONRAKİ HABER

Afrin operasyonunun 11. gününde neler yaşandı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...