29 Ocak 2018 23:49

Premier Lig’de 25. hafta heyecanı

İngiltere Premier Lig’de 25. hafta maçlarıyla devam ediyor Bugünün öne çıkan maçları ise Arsenal ve Liverpool'un deplasman karşılaşmaları.

Paylaş

İngiltere Premier Lig’de 25. hafta maçlarına hafta içi mesaisiyle devam ediliyor. Hafta sonu Federasyon Kupası maçlarının oynandığı Ada’da bugün 3 lig maçı var. 

Federasyon Kupası’na erken veda ettiği için hafta sonunu sakin geçiren Arsenal, Galler deplasmanında olacak. Son lig maçında Liverpool’u tek golle geçen lig sonuncusu Swansea City, yükselişini güçlü rakibi karşısında sürdürmek istiyor. Son 4 maçında 7 puan toplayan Swansea City, sezonun en başarılı dönemini geçiriyor. Swansea 20 puanla 20. sırada. Lider Manchester City’nin 23 puan gerisindeki Arsenal ise 42 puanla 6. sırada.

Londra ekibi artık hesaplarını Şampiyonlar Ligi’ne katılma üzerine yapıyor ve Tottenham, Liverpool, Chelsea, Manchester United gibi takımların gerisinde kalmamak için mutlak galibiyet hedefliyor. Maç, Türkiye saati ile 22.45’te başlayacak.

LIVERPOOL YENİDEN ÇIKIŞ PEŞİNDE

14 maç sonra ilk yenilgisini Swansea City’den alan Liverpool ise Huddersfield Town deplasmanında moral arıyor. 47 puanlı kırmızılarla 24 puanlı Huddersfield’ı karşı karşıya getiren müsabaka 23.00’te oynanacak.

LONDRA DERBİSİ

Premier Lig’de günün diğer maçı 22.45’te West Ham United ile Crystal Palace arasında. Londra derbisinde 26 puanlı West Ham’la 25 puanlı Palace, küme düşme hattı tehlikesinden daha da uzak kalabilmek için sahada olacak. 

YARIN 7 MAÇ VAR

Premier Lig’de yarının programı şöyle: Chelsea-Bournemouth * Everton-Leicester City * Newcastle United-Burnley * Southampton-Brighton * Manchester City-West Brom * Stoke City-Watford * Tottenham-Manchester United. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Halep'e giden TSK konvoyu, hava bombardımanıyla durduruldu

SONRAKİ HABER

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...