14 Ağustos 2012 04:59

Erzin'de saldırı: 2 polis yaralı

Hatay'ın Erzin İlçesi'nde HPG'liler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma karakoluna eş zamanlı saldırı gerçekleştirdi. Olay, dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. 2 farklı grup otomobillerle İsalı Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına ve Hürriyet Mahallesi'nde bulunan İl&cced

Erzin'de saldırı: 2 polis yaralı
Paylaş

Hatay'ın Erzin İlçesi'nde HPG'liler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma karakoluna eş zamanlı saldırı gerçekleştirdi. Olay, dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. 2 farklı grup otomobillerle İsalı Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına ve Hürriyet Mahallesi'nde bulunan İlçe Jandarma Karakolu'na eş zamanlı saldırdı. Uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda Emniyet Müdürlüğü önünde nöbet tutan 2 polis yaralanırken, karşılıklı çatışma çıktı. Jandarma karakolunun yakınında bulunan kaymakamlık lojmanında nöbet tutan polis ve jandarma karakolundaki askerler de saldırıya karşılık verdi. Her iki saldırıda da kısa süreli çatışma yaşandı.

Saldırıda yaralanan 40 yaşındaki Zafer Asay ile aynı yaştaki Yusuf Özbey isimli polisler ilk olarak Erzin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan polisler daha sonra Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Saldırının ardından ilçe giriş ve çıkışları kapatılarak kimlik uygulaması başlatıldı. İlçede geniş çaplı operasyon başlatılırken, çevre il ve ilçeler de olası saldırılar karşısında uyarıldı. (Hatay/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Rusya'nın doğusunda 7,5 büyüklüğünde deprem

SONRAKİ HABER

TRT'den John Lennon'a 'din' sansürü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...