27 Ocak 2018 23:08
Son Güncellenme Tarihi: 28 Ocak 2018 13:17

Liseli genç kadına yumruk atan erkek tutuklandı

Kadıköy'de yolda yürürken, liseli genç bir kadına yumruklu saldırıda bulunan erkek tutuklandı.

Paylaş

Kadıköy'de 17 yaşındaki liseli genç kadın yolda yürürken hiç tanımadığı bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Gözaltına alınıp serbest bırakılan erkek, tepkiler üzerine yeniden gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Olay, Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde 28 Ocak günü sabah saatlerinde meydana geldi. Liseli 17 yaşındaki B.G.K . kaldırımda yürürken karşıdan gelen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Şok geçiren genç kadın, saldırganın arkasından “Ne yapıyorsun" diye bağırdı. Saldırgan ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Yaralanan genç kadının yardımına çevredekiler koştu.  B.G.K., babası ile birlikte Kadıköy İskele Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayette bulundu. Polis, güvenlik kamerasından tespit ettiği erkeği yakalayarak gözaltına aldı. 

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen A.K.G.(28), adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldı. Sokakta yaşadığını belirten erkeğin genç kadını tanımadığını olayı da hatırlamadığını söylediği kaydedildi.

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Serbest bırakılan zanlı A.K.G. akşam saatlerinde yeniden gözaltına alındı. A.K.G. emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık ifadesi için adliyeye sevk edildi. A. K. G., Anadolu Adalet Sarayı'nda tutuklandı.

‘ADAMIN BİRİ GELDİ VURDU’

Saldırıya uğrayan  B.G.K. olayı şöyle anlattı:

"Okula bu yoldan gidiyorum, her zaman kullandığım bir yol. Adamın biri geldi vurdu. Sonra yürümeye devam etti. Bağırmaya başladım, çevredekiler yardıma koştu. Burnumda zedelenme ve çizikler var , yüzüm de şişti."

Çok üzüldüğünü söyleyen Anne Mehtap K. ise, "Çok korktuk. Bir an önce yakalanması bizim için önemliydi. Çünkü çocuklar okula giderken genellikle o yolu kullanıyorlar" şeklinde konuştu.

‘ÇOK KORKMUŞTU’

Saldırı sonrası B.G.K'nin yardımına koşan işyeri sahibi İsmail Seven, “Bağrışlar üzerine dışarı çıktığımızda kızın burnu kanıyordu ve yere çökmüştü.  Bir kişi, doktordu herhalde hemen pansuman yaptı. Burnundan çok kan akıyordu. Kızla konuştuğumda vuran kişiyi tanımadığını söyledi" dedi.  

Yardıma koşanlardan  Berrin Alpay ise, “Burnu kanıyordu. Kafedekiler ve bizim dükkandakiler yardıma koştu. Kanamasını durdurmaya çalıştılar. Adam yolda yürürken vurmuş gitmiş . Çok korkmuştu “ diye konuştu. (İstanbul/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı 1-1 sona erdi

SONRAKİ HABER

Bir Kavel’in gözünden KAVEL Direnişi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...