27 Ocak 2018 22:29
Son Güncellenme Tarihi: 28 Ocak 2018 17:09

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı 1-1 sona erdi

Süper Lig'in 19. haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılıklı gollerle sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Paylaş

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig’de bu akşam 121. kez karşı karşıya geldi. Medical Park’ta saat 19.00’da başlayan karşılaşma 1-1 sona erdi. Fenerbahçe böylece Trabzonspor'a yenilmeme serisini 11 maça çıkardı.

Trabzonspor maça, Onur Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Durica, Kamil Ahmet Çörekçi, Okay Yokuşlu, Juraj Kucka, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Burak Yılmaz ilk 11'iyle başladı.

Fenerbahçe'de ise Volkan Demirel, Isla, Neustadter, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Josef, Hasan Ali Kaldırım, Dirar, Alper Potuk, Aatif Chahechoue, Fernandao 11'i vardı. Aykut Kocaman'ın Hasan Ali Kaldırım'a orta sahanın ortasında forma vermesi dikkat çekti.

İlk yarı golsüz tamamlanırken Trabzonspor 58'de Burak Yılmaz'la öne geçti. Fenerbahçe'nin yanıtı ise 84'te Josef de Souza ile geldi.

Bu sonucun ardından üçüncü sıradaki Fenerbahçe puanını 37'ye yükseltti. Beşinci sıradaki Trabzonspor ise 31 puanda.

FENERBAHÇE, TRABZONSPOR'A KAYBETMİYOR

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında ligde son 17 maçını kaybetmedi. Bu maçlarda sarı lacivertliler 9 galibiyet aldı, 8 maç beraberlikle tamamlandı.

Aykut Kocaman'ın öğrencileri Süper Lig'de bu yılki yenilmezlik serisini de 12 maça çıkardı. Fenerbahçe bu maçlarda 7 galibiyet 5 beraberlikle 26 puan topladı.

Ligin ilk yarısındaki mücadele 2-2’lik skorla sonuçlanmıştı.(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Çekya’da cumhurbaşkanlığı seçimini Milos Zeman kazandı

SONRAKİ HABER

Liseli genç kadına yumruk atan erkek tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...