27 Ocak 2018 20:08
Son Güncellenme Tarihi: 28 Ocak 2018 05:19

Polis karakolu yakınındaki eczanenin önünde patlama

Adana'da polis karakolu yakınındaki bir eczanenin önüne ses bombası ve havai fişek attı. Sabah saatlerinde karakol çevresinde ses bombası bulundu.

Paylaş

Adana'da kimliği belirsiz kişiler, polis karakolu yakınındaki bir eczanenin önüne ses bombası ve havai fişek attı. Büyük bir gürültüyle patlayan ses bombası ve havai fişek, kısa süreli paniğe neden olurken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi Ahmet Cevdet Yağ Caddesi'nde meydana geldi. Dağlıoğlu Polis Karakolu'nun yakınındaki bir nöbetçi eczanenin önüne, kimliği belirsiz kişilerce ses bombası ve havai fişek atıldı. Ses bombası ve havai fişeğin patlamasıyla eczanenin camları kırıldı. Olay sırasında ölen ya da yaralanan olmazken, eczane çalışanları 'Eylem dolayısıyla kapattık' yazısı asıp, işyerini kapattı.

Büyük bir gürültü çıkartan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Şüphelilerin kaçış istikametlerini belirleyen ekipler, bölgeyi zırhlı araçlarla ablukaya aldı. Polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

KARAKOL YAKININDA SES BOMBASI BULUNDU

Akşam saatlerinde yaşanan patlamanın ardından sabah saatlerinde polis karakolunun arkasında bu kez de ses bombası bulundu.

Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi Ahmet Cevdet Yağ Caddesi'nde saat 06.00 sıralarında işe gitmek için evlerinden çıkan çevre sakinleri, polis karakolunun arkasında, elektrik direğinin altına bırakılan, içi bilinmeyen bir maddeyle dolu pet şişe görünce, polise haber verdi. Karakoldan gelen ekip, pet şişenin ses bombası olduğunu fark edince, olay yerine bomba imha uzmanı polis çağırdı. Çevrede güvenlik önlemi olan polis, ses bombasını alarak delil torbasının içine koydu. Ses bombasının, dün akşam 50 metre uzağındaki eczaneye atılan ses bombasıyla aynı tipte olduğu belirtildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bursa Aroma'da işçi kıyımı: 19 işçi işten atıldı

SONRAKİ HABER

Çekya’da cumhurbaşkanlığı seçimini Milos Zeman kazandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...