27 Ocak 2018 08:52

Badou Ndiaye için ‘İngiltere’ iddiaları netleşiyor!

Galatasaray, yurt dışından gelen transfer teklifleri nedeniyle kafası karışan Badou Ndiaye'nin Osmanlıspor maçının kadrosuna alınmadığını açıkladı.

Paylaş

Osmanlıspor maçı öncesi kamptan ayrılan Badou Ndiaye için transfer iddiaları netleşiyor. Bir süredir İngiltere'nin Stoke City kulübüyle transfer görüşmeleri yapan futbolcu, kafasının karışık olduğunu ifade ederek teknik ekip ile önceki gece toplantı yaptığı bildirildi.

KULÜP İDDİALARI DOĞRULADI

Galatasaray, Ndiaye için resmi siteden bir açıklama yayınladı ve iddiaları doğruladı. Yapılan açıklamada, “31 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesi oyuncumuz Badou Ndiaye'ye yurt dışı kulüplerinden önemli teklifler var. Bir süredir kendisiyle ilgili teklifler nedeniyle kafasının karıştığı gözlenen Badou Ndiaye, bu durumda maça çıkmasının sağlıklı olmayacağını teknik direktörümüz Fatih Terim'e iletmesi üzerine teknik heyetimiz tarafından karşılaşmanın kadrosuna alınmadı. Oyuncumuzun durumunun bir iki gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.” denildi.

18 MİLYON AVROYA SERBEST KALIYOR

Ndiaye için Galatasaray kulübüne 15 avroluk teklif yapıldığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Ndiaye, menajeri ile birlikte Başkan Mustafa Cengiz ile TT Stadı'nda bir araya geldi. Senegalli futbolcu, İngiltere'den gelen bu cazip teklifi değerlendirmek istediğini söyledi. Ndiaye'nin sözleşmesinde 18 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunuyor. Sarı kırmızılı kulübün yetkilileri, Ndiaye için Stoke City ile masaya oturup transferi netleştirecek. 

Bu sezon başında 7.5 milyon avro karşılığında Osmanlıspor'dan transfer edilen Ndiaye, 17 maçta 1 gol 3 asist yapmıştı.

Sarı kırmızılılar ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Ndiaye'nin yıllık ücreti ise 2 milyon 750 bin avro olarak belirlenmişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Afrin operasyonunun 8. gününde neler yaşandı?

SONRAKİ HABER

Kabil’de bombalı saldırı: En az 95 ölü, 158 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa