26 Ocak 2018 23:42

Galatasaray-Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta?

Galatasaray, Süper Lig’in 19. haftasında bu akşam Osmanlıspor’u konuk edecek. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak.

Paylaş

Galatasaray, Süper Lig’in 19. haftası kapsamında bu akşam Osmanlıspor’u konuk edecek.  Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, Hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu ve Serkan Çınar üstlenecek.

Ligin ilk yarısında Osmanlıspor’u 3-1 yenen Galatasaray, kendi evinde kazanarak Başakşehir’in puan kaybetmesini bekleyecek. Osmanlıspor ise düşme hattından uzaklaşmak için bu zorlu deplasmandan puan veya puanlar almanın planını yapıyor.

GOMİS VE MAİCON DÖNÜYOR

Sarı kart cezasını çeken Maicon Roque ve sakatlığı düzelen Bafetimbi Gomis’in, bu maçta forma giymesi bekleniyor. Sarı kart cezasından dolayı 18. haftadaki Kayserispor maçını kaçıran Maicon ile sakatlığı nedeniyle yine bu maçın kadrosuna alınmayan Gomis, Teknik Direktör Fatih Terim’in görev vermesi durumunda sahadaki yerlerini alabilecek. Sarı-kırmızılı ekipte Osmanlıspor müsabakası öncesi tek eksik, tedavisine devam edilen Fernando Reges.

MUHTEMEL İLK 11’LER

GALATASARAY: Muslera - Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici - Selçuk, Ndiaye - Rodrigues, Feghouli, Yasin - Eren (Gomis)

OSMANLISPOR: Karcemarskas- Vrsajevic, Numan, Yalçın, Muhammed, Musa, Mehmet, Umar, Özer, Serdar, Doukara

BURSASPOR, ZORLU ALANYASPOR DEPLASMANINDA

Süper Lig’de 4 maçtır galibiyete hasret kalan Bursaspor, kendisi gibi zor günler geçiren Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil beyazlı ekipte kaptan Batalla bu maçta forma giyemeyecek.

Süper Lig’in 19’uncu haftasında Bursaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumunda oynanacak olan bu mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı ise Hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Mehmet Kısal yapacak. Mücadelenin 4’üncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu. Bursaspor haftaya 25 puanla girerken, Aytemiz Alanyaspor’un ise 18 puanı bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya'da koalisyon için son tarih 4 Şubat

SONRAKİ HABER

Avrupa liglerinde heyecan dorukta

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...