25 Ocak 2018 22:25

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş, Süper Lig’in 19’uncu haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Vodafone Park Stadında oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Paylaş

Beşiktaş, Süper Lig’in 19’uncu haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bu akşam Vodafone Park Stadında oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 yenerek ikinci devreye iyi bir başlangıç yapan Siyah-Beyazlılar Kasımpaşa’yı da yenerek zirve yarışını puan kaybı yaşamadan sürdürmek istiyor.

Lider Medipol Başakşehir’in 6 puan gerisinde olan Beşiktaş’ın, diğer rakipleri Galatasaray’dan 5, Fenerbahçe’den de 3 puan geride olması tüm maçlara final maçı şeklinde bakmasına neden oluyor. Olası puan kayıplarının farkı daha da açma ihtimali Beşiktaş’a oynanacak maçları kazanmaktan başka bir ihtimal bırakmıyor.

ŞENOL GÜNEŞ’TEN İDEAL KADRO

Teknik Direktör Şenol Güneş, Kasımpaşa’ya karşı ideal kadroyu sahaya sürmenin planlarını yapıyor. Sakatlıkları sebebiyle Antalyaspor karşısında Pepe ve Tosic’ten faydalanamayan ve Medel-Vida ikilisini oynatan Güneş, her iki futbolcunun da iyileşip hafta içi idmanlara çıkmasıyla ideal defans kurgusuna dönmeyi düşünüyor. Kalede her zaman olduğu gibi Fabricio’yu oynatacak olan Güneş’in geri dörtlüyü Gökhan Gönül- Pepe-Tosic-Caner’den oluşturması bekleniyor. Tecrübeli hocanın defans kurgusundaki diğer alternatifi, geçen hafta olduğu gibi sağ tarafta Adriano, sol tarafta Caner’i oynatma seçeneği olarak görünüyor. Orta sahada Atiba-Oğuzhan ikilisini bozmayı düşünmeyen Şenol Güneş’in hücumdaki dörtlüsü ise Quaresma-Talisca-Babel-Negredo olacak.

NEGREDO’DAN BEKLENTİLER YÜKSEK

Cenk Tosun’un Everton’a transferi sonrası beklediği fırsatı yakalayan ve takımın birinci santrforu konumuna yükselen Negredo’dan beklentiler bir hayli fazla.

İlk devrede gerek ilk onbir başladığı, gerekse sonradan girdiği maçlarda istediğini pek yapamayan İspanyol oyuncunun ligde 4 golü bulunuyor. Deplasmanda 2-1 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçının 89’uncu dakikasında galibiyet golünü atan ve takımına çok önemli 3 puan kazandıran Negredo diğer 2 golü Galatasaray ve Osmanlıspor maçlarında skor farkı yakalandıktan sonra attı. Demir Grup Sivasspor maçında attığı gol ise puan kazandırmaya yetmedi ve Beşiktaş sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Cenk’in ayrılmasından sonra sürekli olarak 90 dakika oynama fırsatı yakalayan Alvaro Negredo, Antalyaspor maçında bir hayli istekliydi ancak gol atma başarısı gösteremedi. Hafta içinde eleştirilen İspanyol golcü, Kasımpaşa maçında patlama yaparak kendisi üzerinden yapılan eleştiri ve kritiklere sahada cevap vermek istiyor.

ÜÇ OYUNCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı öncesinde 3 isim sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Babel, Talisca ve Pepe, Süper Lig’in 1’inci devresinde gördükleri 3 sarı kart ile ceza sınırına gelmiş durumdalar. Bu oyuncular bu akşam sarı kart görmeleri durumunda 20’nci haftada deplasmanda oynanacak Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Caner (Adriano), Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel (Veigneau), Omeruo, Youssef, Sadiku, Pavelka, Murillo, Mensah, Trezeguet, Eduok

GÜNÜN DİĞER MAÇI ANKARA’DA

Günün bir diğer karşılaşması ise Ankara 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleşecek. Gençlerbirliği, yine saat 20.00’de Atiker Konyaspor’u konuk edecek. Konuk ekipte kart cezalısı Zeki Yavru ile tedavilerine devam edilen Elvis Manu ve Nihat Şahin, Atiker Konyaspor’a karşı görev alamayacak. Kırmızı-siyahlılarda takımla çalışmalara başlayan Luccas Claro’nun durumunun maç saatinde netleşeceği, yeni transfer Stephane Sessegnon’un ise lisansının yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

‘KONYASPOR SONRASINDA FARKLI ŞEYLER SÖYLEYEBİLİRİZ’

Takımca Konyaspor ile yapacakları maça odaklandıklarını söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, “Önümüzdeki hafta rakibimiz Konyaspor. Hep söylüyorum, yenemiyorsan yenilmeyeceksin ama yenersek yolu yarılamış oluruz, bu kadar net söylüyorum. Sonrasında farklı şeyler söyleyebiliriz” dedi. Hem Türkiye Kupası’nda hem ligde mücadele ettiklerini hatırlatan Özat, üç gün aralıkla maç yapacak olmanın kendilerine bir avantaj sağlayacağını söyledi.

Kırmızı-siyahlılar, 4 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi sonrasında topladığı 17 puanla 15. sırada bulunuyor. Ligde 4 galibiyet, 4 beraberlik, 10 yenilgi alan Konya temsilcisi ise 16 puanla 17. sırada yer alıyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye, AİHM’e en fazla dava başvurusu yapılan üçüncü ülke

SONRAKİ HABER

Zehra Su Darulaceze'de konser verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...