23 Ocak 2018 05:01

Neil Diamond sahnelere veda etti

ABD'li Müzisyen Neil Diamond, Parkinson hastalığı sebebiyle 50 yılın ardından sahneleri bıraktığını açıkladı. Diamond albüm çıkarmaya devam edecek.

Paylaş

Müzik yaşamının 50. yılını kutlayan Neil Diamond, Parkinson teşhisi konulması üzerine mart ve nisan aylarında çıkacağı Avustralya ve Yeni Zelanda turnesini iptal etti. Diamond'ın artık konserlere çıkmayacağı ancak şarkı sözü yazmaya ve albüm çıkarmaya devam etmeyi planladığı açıklandı.

76 yaşındaki ABD’li müzisyenin internet sitesinden yapılan açıklamada “Efsanevi şarkıcı ve söz yazarı Neil Diamond, yakın dönemde Parkinson hastalığı teşhisi konulması sebebiyle artık turneye çıkmayacağını açıkladı” denildi.

Diamond, 50. müzik yılı sebebiyle ABD ve Avrupa’da konserler vermişti.

Diamond, artık sahnelerden uzak kalacağı için hayal kırıklığı içerisinde olduğunu söyledi: “50 yıl boyunca performansımı halka ulaştırabildiğim için çok gururluyum. Bilet alan ve şovlarıma gelmeyi planlayan herkesten en samimi duygularımla özür dilerim. Şarkı sözü yazmaya, şarkı söylemeye ve yeni projeler üretmeye uzun süre devam etmeyi hedefliyorum.”

Neil Diamond, Townsville, Sunshine Coast, Brisbane, Sidney, Bendigo, Melbourne, Hunter Valley, Adelaide, Perth, Christchurch ve Napier’de sahne almaya hazırlanıyordu.

Bilet alanlara geri ödemelerin yapılacağı duyuruldu. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Japonya’da kayak merkezi yakınlarında yanardağ patladı

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu: Erdoğan, Afrin desteğimizden rahatsız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa