22 Ocak 2018 11:47

Ceylan Ertem: Savaşa hayır demek bile günah artık

Afrin operasyonu sonrası 'Savaşa hayır' diyen ve hedef gösterildikten sonra Twitter hesabını kapatan Ceylan Ertem, Instagram'dan açıklama yaptı.

Paylaş

Afrin operasyonu sonrası "Savaşa hayır" dediği için hedef haline getirilen Müzisyen Ceylan Ertem, Twitter hesabını kapattıktan sonra Instagram'dan yeni bir açıklama yaptı.

Kendisini hedef alan linç kampanyası sonrası "Allah kimseyi faşist yapmasın" diyen Ertem, Instagram'daki açıklamasını "Umarım yanlış anlaşılmalara son verir. Eğer hala anlamayan, anlamak istemeyen, duygularını incittiğim birileri varsa özür dilerim. Sevgi , sevgi , sevgi" ifadesiyle paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

“Keşke dünyanın hiçbir yerinde savaşlar olmasa. Keşke her şey insanca iletişimle çözülebilseydi. Ama maalesef dünya o kadar toz pembe yaşanmıyor. İnsanların ölmek zorunda kaldığı herkesin birbirine düştüğü bir gezegende yaşıyoruz. Savaşa hayır demek bile günah artık. Oysa savaşan Mehmetçiklerimiz şehit olduğunda hangimizin yüreği yanmıyor. Memleketimiz ve dünyamız için en güzel şey barış dilemek değil midir? Çocuklarımız, kardeşlerimiz sevgi dolu günler yaşasın isterim. Tek isteğim bu. Kimse kırılmasın, üzülmesin, kızmasın ama son sözüm hala aynı. 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh." (KÜLTÜR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Şimşek’ten patronlara: Ekonomiye etkisi sınırlı olacak

SONRAKİ HABER

Diyarbakır'da çocuğa cinsel istismarda bulunulması davasında tutuklama talebine ret

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...