20 Ocak 2018 07:25

Temizlik görevlisi 3 öğrenciye cinsel istismarda bulundu

Diyarbakır Bağlar'da, yaşları 12 ile 14 arasında değişen 3 öğrenciye cinsel istismarda bulunan temizlik görevlisi Ö.A. tutuklandı.

Paylaş

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinin Bağcılar Mahallesi'nde bulunan Şehit Birkan Gündüz Ortaokulu'nda temizlik görevlisi olarak çalışan Ö.A.'nın, üç çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Olay, istismara maruz kalan yaşları 12 ile 14 arasında değişen çocukların başlarında geçenleri ailelerine anlatmasıyla ortaya çıktı. 
 
Bunun üzerine aileler, okul idaresine gelerek durumu bildirdi ve güvenlik kamerası kayıtları incelendi. 25 Aralık 2017'de yaşanan olayda, kamera görüntülerinden cinsel istismar failinin 35 yaşlarındaki temizlik görevlisi Ö.A. olduğunu tespit eden idareciler, polise haber verdi. 
 
Gözaltına alınan Ö.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Güvenlik kamerası görüntülerine de el konuldu. 
 
Çocuklara istismarda bulunan erkeğin avukatları ve yakınlarının ise, ailelere telefonla ulaşıp rahatsız ettiği, bu yüzden iki ailenin şikâyetini geri aldığı da iddia edildi. 
 
Ö.A.'nın Eylül ayında İş-Kur üzerinden işe alındığı, önce kantin bölümünde ardından temizlik bölümünde görevlendirildiği öğrenildi. (Diyarbakır/MA)

ÖNCEKİ HABER

TSK, Afrin’e 'Zeytin Dalı Harekatı' başlattı

SONRAKİ HABER

NBA'de gecenin sonuçları: Raptors, Spurs’ü durdurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...