17 Ocak 2018 21:19

Galatasaray-Bucaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Bucaspor ile karşılaşıyor.

Paylaş

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında bu akşam deplasmanda TFF 2. Lig kırmızı grup ekiplerinden Bucaspor’la karşılaşacak. Yeni Buca Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak maçı Hakem Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını ise Hakem Mustafa Sönmez, Mustafa Savranlar ve Kadir Sağlam üstlenecek.

İstanbul’daki ilk maçı Selçuk İnan ve Sinan Gümüş’ün (2) golleriyle 3-0 kazanarak çeyrek finale yükselmek için avantaj yakalamıştı. İki takım daha önce Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 4 kez mücadele etti. Bu maçlarda Galatasaray, rakibini 4 kez mağlup etti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar, 7 kez fileleri havalandırırken, Buca ise 1 gol atabildi.

BUCA’DA BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Bucaspor’da Teknik Direktör Aytekin Sümbül, devre arası kampını iyi şekilde geçirdiklerini belirterek, “Rakibimizin gücü belli. Biz elimizden gelenin en iyisi yapmak için sahaya çıkacağız. Turu geçmemiz zor olsa da prestij mücadelemizi vereceğiz. Keyifli bir futbol oynamak istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Buca Stadında oynanacak karşılaşmanın biletleri ise tükenme noktasına geldi. Loca 250, VIP tribünü 200, balkon ve kapalı tribün 150, maraton 100 ve kale arkaları da 75 TL’den satışa sunulurken, Galatasaraylı futbolseverlerin VIP, kapalı ve balkon tribünlerinde maçı izleyeceği belirtildi. 

Ev sahibi Bucasporlu taraftarların da kale arkaları ve maraton tribününde takımlarını destekleyeceği belirtildi. Ayrıca stada önce Galatasaraylı taraftarların alınacağı duyuruldu.

VELİ TAKIMDAN AYRILDI

Alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aracılığı ile kulübe ihtarname gönderen Stoper Veli Kızılkaya da serbest kaldı. Yönetimle yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayamayan deneyimli oyuncu sözleşmesini tek taraflı feshederek Bucaspor’dan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Veli’nin yanı sıra devre arasında Burak, Mert, Emin, Ahmet, Şenol ve Murat da kulüple ilişiğini kesti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Malmö'de polis karakoluna bombalı saldırı

SONRAKİ HABER

Kalbe gömülür, şiire bürünür şehir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...