17 Ocak 2018 13:17

Tüm Bel Sen'den Urla’da enflasyon üzerinde toplu sözleşme

Urla Belediyesinde örgütlü olan Tüm Bel-Sen’in üyeleriyle birlikte oluşturduğu toplu sözleşme taslak metni bugün yapılan törenle imzalandı.

Paylaş

Urla Belediyesinde örgütlü olan Tüm Bel-Sen’in üyeleriyle birlikte oluşturduğu toplu sözleşme taslak metni bugün yapılan törenle imzalandı.

Urla Belediyesinde örgütlü olan Tüm Bel-Sen’in üyeleriyle birlikte oluşturduğu toplu sözleşme taslak metni bugün yapılan törenle imzalandı. Törene Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Tüm Bel Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Çağdaş Yazıcı, Şube İdari Sekreteri Birkan Acar, TİS Hukuk Sekreteri Recep Temel, İşyeri Temsilcisi Cemal Çeşmeci ve Urla Belediyesi emekçileri katıldı. 

Ağustos ayında hükümetle Memur-Sen arasında yapılan toplu sözleşme yüzde 3,5+4 olarak imzalanmış ve geçtiğimiz günlerde enflasyon oranı yüzde 12 olarak açıklanmasına karşın yapılan zam otomatik olarak erimişti. Urla Belediyesi bünyesinde çalışan 115 memuru kapsayan sözleşmede yüzde 15'lik bir artış yapıldı. 

Memur maaşı haricinde her ay için 1150 TL olarak belirlenirken, yılbaşı, ramazan ve kurban bayramı, 1 Mayıs işçi bayramlarında 4 ikramiye verilmesi belirlendi. Ayrıca her yılın Kasım ayında 685 TL'lik yakacak yardımı ve 1085 TL'de eğitim yardımı yapılacak. (İzmir/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Mektubumuz var

SONRAKİ HABER

HDP'li Selma Irmak'a savunma yaptırılmadan 1 yıl ceza

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa