17 Ocak 2018 09:55

Adana’da kaybolan 14 yaşındaki çocuk 6 gündür bulunamıyor

Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı Yeşilyuva mahallesinde okula gittikten sonra haber alınamayan 14 yaşındaki Gamze Gül M. 6 gündür kayıp.

Paylaş

Volkan PEKAL
Adana

Adana’da 14 yaşında bir çocuk Cuma gününden beri kayıp. 6 gündür çocuklarından haber alamayan bakmadık yer bırakmayan anne-baba tek çocukları olan Gamze Gül M.’nin bulunmasını istiyor. Cuma günü Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı Yeşilyuva (Meydan) mahallesinde okula gittikten sonra haber alınamayan 14 yaşındaki 8’inci sınıf öğrencisi Gamze Gül M.’nin Adana, İstanbul ya da Antalya’da olduğundan şüphe eden ailesi çocuklarını bulanların kendilerine ulaşmasını istiyor.

'ADANA, İSTANBUL YA DA ANTALYA’DA OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENİLİYOR'

Yaşadıkları bir husumet nedeniyle isimlerinin gizli tutulmasını isteyen ailesinin verdiği bilgiye göre çocuk Cuma günü ilk derse girdikten sonra kaybolmuş. Sabah erken saatlerde hava karanlık olduğu için eşinin çocuklarını okula bıraktığını anlatan anne N.M.’yi öğretmeni arayarak ilk dersten sonra çocuğun derse gelmediğini söylemiş. Okula çantasında ders kitaplarıyla değil, içerisine koyduğu kıyafetlerle giden çocuk arkadaşlarına bir otobüs bileti göstermiş, İstanbul’a gideceğini söylemiş. Bu yüzden çocuklarının planlı bir şekilde kaçırıldığını düşünen aileye otogarda yapıştırdıkları kayıp ilanından sonra ulaşan bir otobüs muavini Gamze’ye benzeyen birinin tek başına Adana’dan Antalya’ya seyahat ettiğini bildirmiş. 

'KAMERA KAYITLARI İNCELENSİN'

Anne N. M., çocuğunun bakkala bile tek başına gitmeye çekindiğini belirterek birilerinin yardımı olmadan başka bir İle gidemeyeceğini, gittiğine dair bilgilerin geldiği İstanbul ve Antalya’da hiçbir tanıdığının olmadığını söyledi. Polise de çok sayıda asılsız ihbar geldiğini ifade eden N.M., çocuğunu görenlerin kendilerine ulaşmasını istiyor. Geçimlerini sağlamak için son bir aydır çalıştığını ifade eden N.M., bu süreçte kızının derslerinin kötüye gitmeye başladığını, mahalle içerisinde kaçırmış olabileceğinden şüphelendiği 28 yaşındaki birinin adını verdiklerini bu kişinin ifadesinin alınmasından da bir sonuç çıkmadığını belirterek Antalya’ya gittiği şeklinde gelen haber üzerine iki otogarların kamera kayıtlarının incelenmesini istedi.

DUYURU: Gamze Gül M.'nin ailesi, çocuklarını gören ya da nerede olduğuna ilişkin bilgi sahibi olan kişilerin 0541 630 40 85 ve 0530 627 34 79 numaralarına ulaşılmasını istiyor. Kaybolduğunda çocuğun üzerinde fotoğraftaki beyaz kazak ve yeşil pantolonun bulunduğu belirtildi. 

ÖNCEKİ HABER

'Çocukların güvenli ve nitelikli eğitim hakkı gasbediliyor'

SONRAKİ HABER

'Nuriye ve Semih demekten vazgeçmeyeceğiz'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...