12 Ağustos 2012 10:06

Eğitim uçağı Marmara'ya düştü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesi açıklarında eğitim uçağı düştü. Marmara Denizi'ne düşen uçağın içinde iki kişi olduğu belirtildi.İstanbul Hazerfen Havaalanı'ndan havalanan ve Risa Şener ile Hikmet Aral isimli iki kişinin içinde olduğu belirtilen TC-CAS tescilli SR22 tescilli CİRRUS tipi pervaneli

Eğitim uçağı Marmara'ya düştü
Paylaş

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesi açıklarında eğitim uçağı düştü. Marmara Denizi'ne düşen uçağın içinde iki kişi olduğu belirtildi.

İstanbul Hazerfen Havaalanı'ndan havalanan ve Risa Şener ile Hikmet Aral isimli iki kişinin içinde olduğu belirtilen TC-CAS tescilli SR22 tescilli CİRRUS tipi pervaneli eğitim uçağının Edremit'e yol alırken düştüğü belirtildi. Uçağın neden düştüğü henüz öğrenilemezken, ölü ve yaralı olup olmadığı hakkında de herhangi bir bilgi bulunmuyor. Uçağın parçalarının Marmara Denizi'nde büyük bir bölüme yayıldığı tespit edilirken, uçakta bulunan iki kişinin öğretmen Pilot Hikmet Aral ve Öğrenci Pilot Liza Şener'in bulunduğu alınan bilgiler arasında. Aranma işlemleri başladı. Eğitim uçağının Marmara Ereğlisi'nin 2 buçuk mil açığında denize düştüğü tespit edildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Olimpiyatlar ‘rekor’la başladı rekorla bitti

SONRAKİ HABER

Mücadeleyi büyütme çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...