12 Ağustos 2012 09:53

Yol çalışmasındaki tedbirsizlik can alıyor

DERSİM-Elazığ karayolundaki yol çalışması nedeniyle trafik tek şeride düşürüldü. Trafiğin tek şeride düşürülmesi kazaları da beraberinde getirdi.Dersim-Elazığ köprüsünden başlayıp Atatürk Mahallesi çıkışına kadar yaklaşık 8 kilometrelik yolda 4 aydan beri yapılan yol çalışması nedeniyle traf

Yol çalışmasındaki tedbirsizlik can alıyor
Paylaş

Dersim-Elazığ köprüsünden başlayıp Atatürk Mahallesi çıkışına kadar yaklaşık 8 kilometrelik yolda 4 aydan beri yapılan yol çalışması nedeniyle trafik tek şeride düşürüldü. Yaz aylarında il dışından ziyaretçilerin gelmesi de trafiği 3 katına çıkardı.  Artış gösteren trafik kazalarında hayatını kaybeden ve çok sayıda yaralananın olduğu bildirildi. En son üç gün önce Cemil Kalkan isimli bir yurttaş, dün de Fatma Gündoğan isimli bir kadın kaza geçirerek yoğun bakıma alınırken, bu zamana kadar otuzu aşkın hasarlı trafik kazasının meydana geldiği öğrenildi. Cemil Kalkan’nın kaza geçirdiği sırada olay yerinde olan Hüseyin Akbaş, “Karşıdan karşıya geçmek isteyen Cemil Kalkan’a araç çarptı ve kan revan içinde kaldı. Bir an önce bu yoların bitmesi gerekiyor. Daha kaç can vereceğiz” dedi.
Trafiğin bu kadar yoğun olmasına ve meydana gelen kazalara rağmen hemen hemen hiçbir tedbirin alınmaması dikkat çekti. (Dersim/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Antep’te işçilerin birliği patronlara korku saldı

SONRAKİ HABER

Olimpiyatlar ‘rekor’la başladı rekorla bitti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...