16 Ocak 2018 09:36
Son Güncellenme Tarihi: 16 Ocak 2018 10:16

Kaftancıoğlu’dan kendini hedef gösteren Erdoğan’a tepki

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP grubunda Erdoğan’ın kendisini hedef göstermesine tepki gösterdi.

Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı seçildikten sonra yandaş medya ve AKP’liler tarafından hedef gösterilen Canan Kaftancıoğlu Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tarafından grup toplantısında kendisini hedef gösterilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Canan Kaftancıoğlu, Erdoğan’ın AKP grup toplantısında kendisini hedef göstermesine tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu şunları yazdı

“Recep Tayyip Erdoğan’ın doğrudan şahsımı hedef almış olması benim açımdan çok memnuniyet verici olup, kendisine çok teşekkür ederim. 

Şahsımla ilgili yalan, yanlış iftira ve iddialarda bulunması, hedef göstermesi ise içinde bulunduğu durumun acziyetini göstermesi açısından manidardır. 

Şahsi ikballeri uğruna devlet ve devlet kurumlarının yalan dolanlarla bu derece itibarsızlaştırılmasına vesile olanlarla başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yargı önünde hesaplaşacağım. 

Son söz: korkunun ecele faydası yoktur! Halkız, haklıyız, kazanacağız...”

Canan Kaftancıoğlu
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Canan Kaftancıoğlu'nun kendisine ait olduğu belirtilen Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımlarını salondaki ekrana müzik eşliğinde yansıtarak hedef göstermişti. 

Öte yandan Kaftancıoğlu, yarın saat 12.00'de Kadıköy'deki il binasında konuya ilişkin basın açıklaması yapılacağını duyurdu. Kaftancıoğlu sosyal medya hesabında "Yarın 12.oo’de Büyük İstanbul yürüyüşünü başlatmak üzere Karaköy’de ki il binamızda bayrağı devralırken, hakkımda yürütülen karalama kampanyasına dair yapacağım basın açıklaması sonrası noktayı koyacak ve işimize bakacağız " ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Küçük Armutlu’da içinde halkın olmadığı projeye iptal davası

SONRAKİ HABER

İlkokulda doğal gaz sızıntısı; 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...