12 Ağustos 2012 09:11

Koop-İş ziyaretinde silah talebi

SURİYE  Demokratik Türkmen Hareketi heyeti Koop-İş Genel Başkanı Eyüp Alemdar’ı ziyaret etti. Hareket Başkanı Abdülkerim Ağa ve Esad rejimine karşı savaşan Türkmen Tugayı’nın lideri Ali Beşir, beraberinde eski devlet bakanı Aydın Tümen ile birlikte Koop-İş Genel merkezini ziyaret etti.Suriye Demokratik Türkmen Hareketi Başkan

Koop-İş ziyaretinde silah talebi
Paylaş

Suriye Demokratik Türkmen Hareketi Başkanı Abdülkerim Ağa, “Suriye’deki çatışmalardan en çok etkilenen ve acı çeken Suriyeli Türkmenlerdir. Esad, devletin tüm imkanlarını insanları öldürmek için kullanıyor. Bu rejim gibi acımasız bir rejim yoktur” dedi.  Koop-İş ziyaretinde Türkmen Tugayı lideri Ali Beşir’in “Bizim en büyük sıkıntımız kendimizi koruyacak silahlarımızın olmaması. Türkmenler olarak güvenliğimizi sağlamak için silaha ihtiyacımız var” ifadelerini dikkat çekti.
Koop-İş Genel Başkanı Eyüp Alemdar da, “Türkmen kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Temennimiz en kısa sürede savaşın son bulması ve özgür Suriye’nin barışa kavuşmasıdır” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Uçuşa yasak bölge, bir adım daha yakınlaştı’

SONRAKİ HABER

Antep işçileri bizleri de heyecanlandırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...