11 Ocak 2018 20:02

Okulda dağıtılan 'dini hikayeler' kitabında skandal ifadeler

Ordu'daki Atatürk İlkokulu'nda 6-10 yaş arası çocuklara dağıtılan 'Peygamberimizinden dini hikayeler' adlı kitabında, skandal ifadeler yer aldı.

Paylaş

Ordu'nun Perşembe ilçesindeki Atatürk İlkokulu'nda içinde skandal ifadeler barındıran "Peygamberimizinden dini hikayeler" adlı kitap Milli Eğitim Bakanlığı'nın izni ile stant açılarak dağıtıldı. 6-10 yaşındaki çocuklar için hazırlanan kitabın içeriği ile ilgili de yarışma düzenlenecek.

Gazeteci Mustafa Hoş'un sosyal medya hesabı üzerinden iki sayfasını paylaştığı Mürşide Uysal'ın kaleme aldığı kitapta, "Amcamın güzel kızı vardı. Onu herkesten çok seviyordum. Ona yaklaşmak istedim. Ama bana yüz vermedi. Bir süre sonra kıtlık oldu. Amcamın kızı bana geldi. Açlık ve yoksulluk içinde olduklarını söyledi ve benden yardım istedi. Ona, kendisini bana teslim etmesi karşılığında yüz yirmi altın verdim. Kabul etmek zorunda kaldı. Arzuma kavuşacağım sırada bana: Allah'tan kork! Allah'ın yasakladığı şekilde bana sahip olma, dedi." skandal ifadeleri yer alıyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Konya'da iş cinayeti: 3'üncü kattan düşen işçi öldü

SONRAKİ HABER

CHP ‘OHALde yeter’ diyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...