11 Ocak 2018 17:50

Urfa'da usulsüzlük iddiaları gündemden düşmüyor

Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin, kendisi ve ailesine ait dere yatağını imara açarak belediye araçlarıyla moloz döktüğü iddia edildi.

Paylaş

 

Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin, kendisi ve ailesine ait dere yatağını imara açarak belediye araçlarıyla moloz döktüğü ileri sürüldü. Hem de DSİ’nin “olumsuz” kararına rağmen…

Geçtiğimiz hafta Karaköprü Belediyesinin usulsüzlük iddialarıyla gündeme gelen Urfa, bu defa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile gündemde. Şanlıurfa Belediyesinin Saadet Partili Eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla Çiftçi’nin kendisi ve ailesine ait dere yatağını, DSİ’nin olumsuz kararına rağmen imara açtığını iddia etti. İddialar bununla da sınırlı değil. Cafer, paylaştığı fotoğraflarla birlikte “Şanlıurfa BŞB yaptığına bakın hele. Kendisine ve ailesine ait dere yatağı olan araziyi DSİ’nin olumsuz kararına rağmen imara açmış ve 3 yıldır belediye araçları ile molozla dolduruyor ama bitmiyor. Çünkü bir baraj seddi gibi çalışma var” iddiasına bulundu. 
(Urfa/EVRENSEL)

Urfa

 

ÖNCEKİ HABER

Türk Metal ve Çelik-İş iş birliği anlaşması imzaladı

SONRAKİ HABER

Kum ocakları kapatılsın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...