10 Ocak 2018 10:56

ÇGD'de genel başkanlığa Can Güleryüzlü getirildi

Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin yönetiminde yapılan değişiklikle genel başkanlık görevini Can Güleryüzlü devraldı.

Paylaş

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD), yönetiminde yapılan değişikliği duyurdu.

Son genel kurulda seçilen Tevfik Kızgınkaya'nın görevi kendi isteğiyle bırakmasının ardından derneğin genel başkanlığına Can Güleryüzlü getirildi.

ÇGD tarafından yapılan açıklamada derneğin geride bıraktığı 40 yılın büyük bir gelenekle birlikte önemli görevler de yükdiği belirtilerek, bu görevlerin yerine getirilmesinin, çalışma alışkanlıklarının gözden geçirilmesini de gerektirdiği ifade edildi.

Nisan ayında yapılan genel kurulda Tevfik Kızgınkaya'nın genel başkanlığa seçildiği ve duraklamadan bu görevi devraldığı kaydedilen açıklamada, “Tevfik Kızgınkaya, ÇGD'nin ilkeleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, özveriyle çalışarak pek çok değerli kazanımı sağlamış ve derneğimizin temsilini hakkıyla yerine getirmiştir. Kendisine hem yönetim kurulu hem de tüm üyeler adına teşekkürü borç biliyoruz. Önümüzdeki dönemde, uzun yıllardır beraber çalışma alışkanlıklarını ve yeni dönemin programını oluşturmuş olan yönetim kurulu, tüzüğümüze dayanarak, kendi içinde yeni bir görevlendirme yapmış, 2010 yılından bu yana Ankara Şube Başkanlığı, Genel Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerini yürütmüş olan Can Güleryüzlü’nün, Genel Başkanlık görevini yürütmesine karar vermiştir” denildi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Almanya'da metal işçilerinden 24 saatlik grev uyarısı

SONRAKİ HABER

Djokovic: Avustralya Açık'ta oynayacağım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...