11 Ağustos 2012 09:35

50 adet damızlık koç dağıtıldı

KARS’ın Selim ilçesi Sarıgün köyünde 50 aileye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Kırsal Alanda Sosyal Destek Projesi (KASDEP) kapsamında, 1250 adet koyun, 50 adet koç dağıtıldı.İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özcan Yıldırım projenin takip ve kontrollerinin İl Müdürlüğü

50 adet damızlık koç dağıtıldı
Paylaş

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özcan Yıldırım projenin takip ve kontrollerinin İl Müdürlüğünce yapılacağını belirterek vatandaşlara hayvanların bakımıyla ilgili teknik bilgiler verdi.
Vakıf Müdürü Fikret Çelik, toplam 1193 bin 700 TL ye mal olan projenin ilçeye büyük oranda ekonomik katkı sağladığını ve bundan sonraki süreçte üretimin artmasıyla birlikte bu katkının katlanarak artacağını, proje sayesinde 50 yoksul ailenin üretime aktif şekilde katılımlarının sağlanıp kendi gelirlerini elde ederek aile ekonomilerine ve ülke ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla projenin hayata geçirildiğini kaydetti.
Dağıtım törenine Kaymakam Kaya’nın yanı sıra Vakıf Müdürü Çelik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gültekin Şekerci katıldı. (KARS)

ÖNCEKİ HABER

Pembelik Barajı’nda çadırlar yeniden kuruldu

SONRAKİ HABER

Trafik kazalarında maddi kayıplar da büyük

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...