07 Ocak 2018 18:34

Enes Ünal, Villarreal’e golle döndü

Milli futbolcu Enes Ünal, Levante'ye kiralandıktan sonra geri döndüğü Villarreal'le Deportivo ağlarına 1 gol bıraktı.

Paylaş

Enes Ünal, geri döndüğü Villarreal’e kendini golle hatırlattı. Sezon başında 14 milyon avro karşılığında Manchester City’den Sarı Denizaltılar’a transfer olan ancak fazla forma şansı bulamayarak Levante’ye kiralanan Ünal, Villarreal’e dönüşünün ardından ilk maçında gol attı. Evinde Deportivo La Coruna ile 1-1 berabere kalan Villarreal’de Ünal, 30. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Emre Çolak’ın da forma giydiği maçta Deportivo, 84’te Florin Andone’nin golüyle eşitliği yakaladı.

20 yaşındaki Enes Ünal, bu sezon Villarreal’le 7 maçta 2 gol atarken Levante ile 7 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol kaydetti.

La Liga’da günün diğer maçlarında lider Barcelona, Lionel Messi’nin 400. kez Katalan ekibinin formasını giydiği müsabakada Levante’yi 3-0 yendi. Barça’nın golleri Messi, Suarez ve Paulinho’dan geldi. Barcelona’da 160 milyon avroya Liverpool’dan alınan Philippe Coutinho, forma giymedi.

Athletic Club(Bilbao), Deportivo Alaves’i 2-0’la geçti. Leganes ise sahasında Real Sociedad’ı 1-0 yendi. Celta Vigo-Real Madrid maçı 22.45’te başlayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Fransız Şarkıcı France Gall yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

İdlib’de cihatçıların üssünde patlama: 23 ölü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...