06 Ocak 2018 12:54

Kılıçdaroğlu: Teröre destek veren bir hükümet var

Partisinin Ankara İl Kongresinde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Teröre destek veren bir hükümet var' dedi.

Paylaş

Partisinin Ankara İl Kongresinde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT TIR’ları üzerinden hükümete yüklendi ve “Teröre destek veren bir hükümet var” diye konuştu. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara İl Kongresinde yaptığı konuşmada gündeme ilişki değerlendirmelerde bulundu. 

Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarının görevden alınmasına işaret ederek, “Hükümet başkanlarımızı görevden alarak tartışmayı başka yere çekmek istiyor. Türkiye’nin gündeminden kimse bizi koparamayacak” diye konuştu. 

Son çıkarılan ve sivillere cezai sorumsuzluk getiren maddeye de işaret eden Kılıçdaroğlu, “15 Temmuz’da hiçbir günahı olmayan, boğazı kesilen erin de hesabını sormak zorundayız. Sen istediğin kadar KHK çıkar ne yaparsan yap, CHP olarak bir adım geri adım atmayacağız. 

Milletvekilleri hapiste. Niye? Anayasa Mahkemesi baskıya teslim olmuş durumda. HSK baskıya teslim olmuş durumda. HSK’yi uyarıyorum, gece yarısı hakimleri değiştirmeyin. Alırsanız demokrasiye ihanet edersiniz. Koltuk ikram edilmiş olabilir size ama siz adaleti savunmak zorundasınız. Hakimler Saray Kurulu haline dönüştürmeyin Hakimler Savcılar Kurumunu. Sanıyorlar ki bizim evimizde ayakkabı kutuları var. 7 sülalemizi araştırdılar. Toplu iğne ucu kadar bile bulamazsın. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

'Baluken’e verilen ceza aslında çözüm sürecine verildi'

SONRAKİ HABER

Cumartesi Anneleri arkadaşlarının yerine sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...