06 Ocak 2018 11:19
Son Güncellenme Tarihi: 06 Ocak 2018 12:48

Diyarbakır Sanat Sokağı'ndaki binada patlama

Diyarbakır'da kafelerin bulunduğu Sanat Sokağı'ndaki patlamada yaralı ve can kaybı bulunmuyor.

Paylaş

Diyarbakır'da genellikle kafelerin bulunduğu Sanat Sokağı'ndaki bir binada sebebi henüz belirlenemeyen bir patlama meydana geldi. Yaralı ve can kaybının olmadığı patlamanın nedeni araştırılıyor.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi'nde bulunan araç trafiğine kapalı ve çoğunlukla kafelerin bulunduğu Sanat Sokağı'nda bir binanın 3'üncü katında saat 14.50 sıralarında patlama meydana geldi.
Patlama nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Patlamada can kaybı ve yaralanma olmazken, bölgeye giden ekipler binada bulunanları tahliye etti.

BARDAK İÇİNDEKİ EL YAPIMI PATLAYICI İNFİLAK ETTİRİLMİŞ

Patlamada bazı işyerlerinin camlarında hasar oluşurken, özel harekat timleri de güvenlik önlemi aldı. Patlamanın kafelerin bulunduğu 5 katlı binanın 3'ncü katındaki giriş koridoruna bırakılan bardak içerisine düzeneklenmiş el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana geldiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ederken, polis güvenlik kameralarını da incelemeye alarak saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilere yönelik çalışma başlattı. (Diyarbakır/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksel eyleminin 424. gününde 4 kişi gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

İzmir Barosu: Yasa işçilerin haklarının kaybına neden olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...