05 Ocak 2018 23:01

Silvan İMKB Anadolu Lisesi'nde istismar iddiası

Silvan İMKB Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören bir öğrencinin, okul müdürü Mustafa D. tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı iddia edildi.

Paylaş

Silvan İMKB Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören bir öğrencinin, okul müdürü Mustafa D. tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı iddia edildi. Hakkında yakalama çıkarılan müdür, evinde ve okulda bulunamadı. 

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bulunan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) H. Reşat Balyen Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören bir kız öğrencinin okul müdürü Mustafa D. tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı iddia edildi. Edinilen bilgilere göre, olay öğrencinin istismarı okulun psikolojik danışmanlığına anlatması ile ortaya çıktı. Bunun üzerine rehber öğretmenleri Mustafa D. hakkında tutanak hazırlayıp Silvan Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Olayın savcılığa intikal etmesi ardından Mustafa D. hakkında yakalama kararı çıkarılarak dosyaya gizlilik kararı getirildi. Okula giden polis, Mustafa D.'yi ne okulda ne de evinde bulamadı.
 
Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü, iddiaya ilişkin herhangi bir bilgi vermedi. (Diyarbakır/MA)
 

ÖNCEKİ HABER

‘Sağlık işçilerine sürgün yolu açıldı’

SONRAKİ HABER

Yargıtay ve Danıştaya sağlık kıyağına SES’ten tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...