05 Ocak 2018 11:55

İZDSO gazeteciler için Nazım Destanı'nı sahneleyecek

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel olarak Muammer Sun'un 'Nazım Destanı'nı sahneleyecek.

Paylaş

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve Konak Belediyesi işbirliği ile İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel gazeteciler için Muammer Sun'un "Nazım Destanı"nı sahneye koyacak.

Şef Rengim Gökmen yöneteceği konserde, anlatıcı Murat Atak, sopranolar Nurdan Küçükekmekçi ve Selva Erdener yer alırken, kanunda Ahmet Baran'a Ankara Devlet Çoksesli Korosu eşlik edecek. Başkemancı ise Sema Korkut olacak. Ayrıca konserde Turgay Erdener'in "Afife Bale Müziğinden Seçmeler" eseri de sahnelenecek. Etkinlik 12 Ocak Cuma günü Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde saat 20.30 gerçekleştirilecek. 

Konuyla ilgili İGC Başkanı Misket Dikmen, "İDSO'nun yıllık takvimine ekleyerek sahneye koyacağı Nazım Destanı aldı eser bizler için çok değerli. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel olarak sahnelenecek bu konsere İzmir'deki gazeteci arkadaşlarımızı ve sanatseverleri bekliyoruz. Etkinlik için İZDSO ve Konak Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (İzmir/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Artı Gerçek Yazarı Fadıl Öztürk gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Tutuklu Gazeteci Deniz Yücel’den Çavuşoğlu’ya yanıt

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...