05 Ocak 2018 07:22

Serena Williams, Avustralya Açık'tan çekildi

Hamileliği nedeniyle geçtiğimiz şubat ayından bu yana hiçbir resmi maça çıkamayan Serena Williams, Avustralya Açık'tan çekildi.

Paylaş

Kariyerinde 23 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Serena Willianms, son şampiyon olduğu Avustralya Açık'tan çekildiğini açıkladı. Birleşik Amerikalı raket, geçtiğimiz yılın şubat ayından bu yana hiçbir resmi maça çıkamamıştı. Avustralya Açık'ta geçen sene kardeşi Venus Williams'ı yenerek şampiyon olan Serena Williams, yeteri kadar hazır olmadığı için turnuvadan çekildiğini duyurdu.

Williams, çekilme kararına ilişkin; "Şahsen olmak istediğim yerde değilim. Rekabet edebilirim ama sadece rekabet etmek istemiyorum, bundan daha fazlasını yapmak istiyorum ve bunu yapabilmek için biraz daha zamana ihtiyacım var. Bunu söylerken her ne kadar hayal kırıklığına uğramış olsam da bu sene Avustralya Açık turnuvasına katılmamaya karar verdim." ifadelerini kullandı.

Avustralya Açık Tenis Turnuvası Direktörü Craig Tiley ise son şampiyon Serena'nın sevdiği spora geri dönme çabalarını takdirle karşıladığını belirtti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Irkçı parti resmen kuruldu: Ötüken Birliği Partisi

SONRAKİ HABER

Mısır'da turistleri taşıyan balon düştü: 1 kişi öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...