03 Ocak 2018 08:01

Domagoj Vida resmen Beşiktaş'ta

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen Hırvat stoper Domagoj Vida, Vodofone Park'ta düzenlenen törenle 4.5 yıllık imza attı.

Paylaş

Beşiktaş, Hırvat stoper Domagoj Vida ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Vodafona Park'ta düzenlenen imza törenine başkan Fikret Orman da katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "Seneye mutlu bir haberle başladık. Vida, çok konuşuldu, çok gündem oldu. Dönem dönem espriler yaptık olayı sempatik hale getirmek için. Vida'ya Beşiktaş ailesine hoş geldin diyorum. Çok karakterli bir oyuncu aldık. Ben çok dar bir zamanda görüşmüştüm Vida ile. Bu süreç içerisinde çok teklif gitti. Türkiye'den çok geldi. Onun sözü ben Beşiktaş'a söz verdim orada oynayacağımdı. Ben sözünü değiştirmediği için başkan olarak teşekkür ederim. Biz her zaman transferlerde saha içinde olduğu kadar saha dışında da karakterli olmasına özen gösteriyoruz. 4.5 yıllık süreç başlayacak. Siyah-beyazın bu kadar yakıştığını görmemiştim. Hayırlı olsun diyorum Vida'ya" diye konuştu.

Hırvat savunma oyuncusu Vida ise, "Herkese merhabalar. Sayın başkanımıza transfer sürecinde gösterdiği ilgi için çok teşekkür ederim. Bütün transfer süresince Umut Güner çok ilgilendi, çok teşekkür ederim. Herkesten saygı gördüm. Sayın başkanımızın dediği gibi büyük bir camiaya, aileye geliyorum. 4.5 yıl burada sizlerle olacağım. Bütün çalışanların, taraftarların, sizlerin yeni yıllarını kutluyorum. Yeni yıl sağlık ve mutluluk getirsin" dedi.

DOMOGOJ VİDA KİMDİR?

Domagoj Vida 29 Nisan 1989'da Osjek'te dünyaya geldi. Vida, stoper mevkinde forma giyen Hırvat Milli futbolcudur. Premier Liga takımlarından FK Dinamo Kyiv'de ve Hırvatistan millî takımında forma giymektedir.

OYNADIĞI TAKIMLAR

*NK Osijek

*Bayer 04 Leverkusen

*GNK Dinamo Zagreb

*Dynamo Kyiv

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

409 women killed, 387 children sexually abused in Turkey in 2017

SONRAKİ HABER

Süper Lig'de 2. devre başlangıç maçlarında saat değişikliği

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...