02 Ocak 2018 21:55

EuroCup’ta Türkiye derbisi

EUROCUP Top 16 Turu E Grubu maçında bu akşam saat 20.15’te Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka karşı karşıya gelecek.

Paylaş

EUROCUP Top 16 Turu E Grubu maçında bu akşam saat 20.15’te Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka karşı karşıya gelecek. Mücadele, Galatasaray Odeabank’ın sahası olan Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

GALATASARAY KÖTÜ BAŞLADI, İYİ BİTİRDİ

Galatasaray Odeabank ilk turda B Grubu’nda yer aldı. Sarı-kırmızılılar 4’te 0 başladığı EuroCup’ta, daha sonra çıktığı 6 maçta 5 galibiyet alarak grubunu 2’nci sırada bitirdi ve Top 16’ya yükseldi. Ligde kötü durumda olan Galatasaray Odeabank, 13 maçta aldığı 5 galibiyet 8 mağlubiyetle 10’uncu sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip basketbolda oldukça çalkantılı bir dönem geçirirken, başantrenör Erman Kunter’de tepkilerin odağında.

DARÜŞŞAFAKA GRUBUNU LİDER TAMAMLADI

Bir diğer Türkiye temsilcisi Darüşşaka ise, ilk turda A Grubu’nu lider tamamladı. İstanbul ekibi grubunda çıktığı 10 maçta 8 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Başarılı bir ilk tur geçiren Daçka’nın başarısında yıldız isim Scottie Wilbekin, büyük rol oynadı. Darüşşaka ligde ise inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. David Blatt’in öğrencileri, çıktığı 13 maçın 7’sinden galip ayrılırken, 6’sını mağlup tamamladı.  (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Barışma teklifini reddeden eski sevgilisini öldürdü iddiası

SONRAKİ HABER

New York Şehir Balesi Genel Müdüründen cinsel taciz istifası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...