02 Ocak 2018 17:03

Kıvanç Tatlıtuğ savcılıkta ifade verdi

Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini 3,5 milyon TL zarara uğrattığını iddia ettiği eski muhasebecisi Erdal D. hakkında savcılığa ifade verdi.

Paylaş

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, tahsil ettiği vergi borçlarını yatırmayarak kendisini 3,5 milyon TL zarara uğrattığını iddia ettiği eski muhasebecisi Erdal D. hakkında savcılığa ifade verdi. Tatlıtuğ; "Kendisinden şikayetçi olduğum için bugün buraya geldim. Bunu dile getirdik ve gerekli açıklamamızı yaptık" dedi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a 29 Eylül'de 3.5 milyon lira vergi borcu gelmişti. İddiaya göre vergisini düzenli ödeyen Tatlıtuğ, muhasebecisi Erdal D.'yi aramış ancak ulaşamayınca savcılığa başvurmuştu. Soruşturma başlatan savcılık Erdal D.'nin ifadesini aldı. Erdal D.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Bunun üzerine Tatlıtuğ ifadeye çağırıldı. Avukatıyla birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Tatlıtuğ, soruşturmayı yürüten savcılığa ifade verdi. 

Tatlıtuğ savcılıktaki ifadesinin ardından adliye personeliyle fotoğraf çektirdi. Daha sonra konuya ilişkin basın mensuplarının sorularına yanıt veren Tatlıtuğ, mali müşaviri tarafından mağdur edildiği için savcılığa geldiğini söyledi. Tatlıtuğ, "Hem ben mağdur oldum hem de benim devletim de zor durumda kaldı. Kendisinden şikayetçi olduğum için bugün buraya geldim. Bunu dile getirdik ve gerekli açıklamamızı yaptık. Mağduriyetimin giderilmesi için, önümüze güzel bakabilmek için gerekli açıklamamızı yaptık" diye konuştu. 

Şikayet ettiği mali müşavirine şu anda ulaşamadığını ve bunun için gerekli çalışmaların yapıldığını anlatan Tatlıtuğ, "Bu herkesin başına gelebilecek bir şey. Maalesef insan güveniyor. Şu ana kadar birçok insanın başına gelmiştir." dedi.

Basın mensuplarının mağdur edildiği rakama ilişkin sorusu üzerine, detayları daha sonra açıklayacağını belirterek, şöyle devam etti; "Rakamı konuşmayalım. Ciddi bir meblağla ilgili mağduriyetim var. İncelemeye tabi tutulduğum zaman öğrendim. Farkına vardık ki belli sıkıntılar olmuş. Biz de gerekli bütün dosyalarımızı evraklarımızı topladık. Her şeyi savcıya verdik ve şikayetçi olarak gerekli açıklamayı yaptık" şeklinde konuştu. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Tacizden 3 ay ceza alan AKP'li İlçe Başkanı istifa etti

SONRAKİ HABER

Mazlumder: Tek tip kıyafet uygulaması insan hakkı ihlali

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...