02 Ocak 2018 08:36
Son Güncellenme Tarihi: 02 Ocak 2018 11:42

Diyarbakır büromuzda hırsızlık

Evrensel’in Diyarbakır bürosunda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen hırsızlık olayında iki fotoğraf makinesi ve bir kamera çalındı.

Paylaş

Evrensel’in Diyarbakır Bürosunda gece saatlerinde hırsızlık olayı yaşandı. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştiren hırsızlık olayında iki fotoğraf makinesi ve bir kamera çalındı.

FOTOĞRAF MAKİNESİ VE KAMERA ÇALINDI

Hırsızlık olayında ilk önce balkona girilerek, büyük bir odunla pencerenin demiri zorlandı. Hafif eğdirilen demir kırılamayınca yan duvardaki pencere demirinin arasındaki geniş boşluktan pencere zorlanıp içeri girildi. Etrafı dağıtan kişi veya kişiler, büroda bulunan iki fotoğraf makinesini ve bir video kamerasını çaldı. 

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATACAK

Büro çalışanları sabah büroya geldiğinde kapının kilitli olmasına rağmen etrafının dağınık olduğunu ve çalışma odasının camlarının açık ve kırılmış olduğunu gördü ve polis çağırdı. Hırsızlık olayı ilgili çağrılan polisler, parmak izi araması yaparak tutanak tuttu. Çevrede bulunan güvenlik ve MOBESE kameralarının incelenerek savcılığın soruşturma açacağı öğrenildi.

VALİLİĞE ÇOK YAKIN BİR BÖLGE

Diyarbakır Valiliği’ne yakın noktada gerçekleştirilen hırsızlıkla ilgili görgü tanığı bulunmuyor.

Evrensel

BARIŞ YARKADAŞ: YENİDEN KURULMASI İÇİN HAZIRIZ

Twitter paylaşımıyla geçmiş olsun dileklerini ileten CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş “Evrensel’in Diyarbakır bürosu soyuldu. Çalışanlarına geçmiş olsun diyorum. Büronun yeniden kurulması için dayanışmaya hazırız” dedi.

(Diyarbakır/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Mardin’in ‘Sümela Manastırı’ keşfedilmeyi bekliyor

SONRAKİ HABER

Aysel Tuğluk'a 1.5 yıl hapis cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...