02 Ocak 2018 07:04

Ankara’da silahlı saldırı: Bir kişi hayatını kaybetti

Ankara Mamak’ta bir kahvehaneye yapılan silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı. Yaralılardan biri de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Paylaş

ANKARA'nın Mamak ilçesinde, 3 kişinin bir kahveye düzenlediği silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kimliği belirsiz kar maskeli 3 kişi, otomobille Ankara Mamak’taki Demirlibahçe Ağaçlı Sokak'ta bulunan bir kahvehanenin önüne geldi. Kahvehaneyi ateş altına alan saldırganlara kahvehaneden de bir kişinin silahla karşılık verdiği ileri sürüldü. Çıkan çatışmada, kahvehanede bulunan Murat K., Ayşe K., Fırat isimli bir şahıs ile yine ismi belirlenemeyen bir kişi daha yaralandı. Yaralılar, kahvehanede bulunanlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDI AĞIR YARALANDI

Bu arada kahvehanenin bulunduğu binada oturan ve otomobiliyle çocuğunu hastaneye götürmeye çalıştığı belirtilen İshak T., çatışmanın ortasında kaldı. Otomobilde bulunan eşi, kayınvalidesi ve iki çocuğuyla hastaneye gitmeye çalışan İshak T., boynundan vurularak ağır yaralandı. İshak T., çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayın yaşandığı bölge güvenlik çemberi içine alınırken, ekipler de inceleme yapmaya başladı. Çevrede arama çalışması başlatan polis ekipleri, ara sokakta saklanan bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. 
 
Yaralılardan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
 
Saldırının hangi amaçla gerçekleştirildiği, kimi ya da kimleri hedef aldığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

 Üsküdar'da 3 katlı ahşap bina yanıyor

SONRAKİ HABER

Metin-Kemal Kahraman, Demirtaş'ın şiirini besteledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...