10 Ağustos 2012 10:54

Belgesel fotoğrafçılarına yeni program

Galata Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisi Belgesel Fotoğraf Programı’nın beşincisi için başvurular başladı. 17 kişinin kabul edileceği programa son başvuru tarihi 20 Eylül.Türkiye ve yurt dışından fotoğrafçı ve akademisyenlerin vereceği seminerlere ve atölyelere katılacak olan fotoğrafçılar, haziran 2013’de seminerlerin tama

Belgesel fotoğrafçılarına yeni program
Paylaş

Türkiye ve yurt dışından fotoğrafçı ve akademisyenlerin vereceği seminerlere ve atölyelere katılacak olan fotoğrafçılar, haziran 2013’de seminerlerin tamamlanmasının ardından üç aylık bir proje uygulama dönemine girecekler. Belgesel Fotoğraf Programı ekim 2013’te açılacak proje sergileri ile tamamlanacak.
Programda Belgesel Fotoğraf ve Tarihi, Haber Yazma Tekniği, Sosyoloji, Multimedya, Fotoğrafçılık, Editörlük, Sayısal Fotoğraf İşleme Teknikleri, Sunum Teknikleri, Sanat Tarihi, Fotoğraf İdeolojisi, Fotoğraf ve Psikoloji gibi dersler verilecek. Ayrıca Berge Arabian, Delizia Flaccavento, Kemal Cengizkan, Orhan Cem Çetin, Ömer Orhun, Özcan Yurdalan ve Yücel Tunca fotoğraf üzerine atölye çalışmaları yapacak.
Programa katılan fotoğrafçıların çalışmaları yıl içerisinde Ajans Tabloid Gazetesi, çeşitli web siteleri ve yıl sonu sergileri ile paylaşıma açılacak. Ayrıca katılımcıların üreteceği foto-röportajlar Fotoğraf Notları dergisinde yer bulabilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ankara’da gürültüye rağmen ‘Caz Modern’

SONRAKİ HABER

‘New City Reader’ gazetesinde mektuplarla İstanbul

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...