29 Aralık 2017 14:13

Boşanmak üzere olduğu eşini öldürüp, intihar etti

Çorum'da Celal Yılmaz boşanma aşamasında olduğu eşi Hatice Yılmaz'ı öldürdükten sonra intihar etti.

Paylaş

Çorum'da Celal Yılmaz (55), boşanma aşamasında olduğu eşi Hatice Yılmaz'ı (48), sokakta tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendi başına ateş etti. Hastaneye kaldırılan Hatice Yılmaz ve Celal Yılmaz hayatını kaybetti..

Olay, bugün öğle saatlerinde Gülabibey Mahallesi Hasanpaşa 1. Sokak'ta meydana geldi. Celal Yılmaz ve eşi Hatice Yılmaz, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle bir süre önce boşanmaya karar verdi ve mahkemeye başvurdu. Celal Yılmaz, ayrı yaşadığı eşiyle sokakta karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında üzerindeki tabancayı çıkaran Celal Yılmaz, Hatice Yılmaz'a kurşun yağdırdı. Eşi, vücuduna isabet eden 2 kurşunla kanlar içinde yere yığılırken, Celal Yılmaz, daha sonra silahı kendi başına dayayarak ateş etti.

Çevredekilerin ihbarıyla 112 Acil ve polis ekipleri geldi. Olayın meydana geldiği sokağın hemen yanında bulunan Hasan Paşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin acil servisine kaldırılan Hatice Yılmaz ve Celal Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, soruşturma başlattı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

İsrail’den Gazze’ye saldırı

SONRAKİ HABER

Galatasaray'da başkan adaylarının listeleri belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...