29 Aralık 2017 07:53

Premier Lig ve Serie A’da yeni yıl heyecanı

Avrupa futbolunda hafta sonunda heyecan, İngiltere Premier Lig ve İtalya Serie A'da devam edecek.

Paylaş

Avrupa futbolunun üst düzey liglerinde heyecan İngiltere ve İtalya’da devam ediyor. Hafta sonunda Premier Lig ve Serie A, toplam 19 maça ev sahipliği yapacak. Premier Lig'in klasik yılbaşı sıkışıklığında takvime pazartesi günü de devam edilecek.

İtalya Serie A'da perde bu akşam saat 22.45'te lider Napoli'nin Crotone'ye konuk olacağı maçla açılıyor.

Cumartesi günü ilk maç ise 14.30’da Fiorentina ile Milan arasında oynanacak. Gennaro Gattuso’yu takımın başına getirdikten sonra da kötü gidişata dur diyemeyen 11. sıradaki Milan, zorlu Floransa deplasmanında 3 puan hedefliyor. İlk 18 haftayı 8. sırada geçen Fiorentina da beklentileri karşılamayan ilk yarı performansını galibiyetle tamamlamak istiyor.

Serie A’da cumartesi günü saat 17.00’de 6 maç oynanacak. Zirve mücadelesi veren ekiplerden 38 puanla dördüncü sıradaki Roma, Sassuolo’yu konuk ediyor. Diğer maçlarsa şöyle: Atalanta-Cagliari * Benevento-Chievo * Bologna-Udinese * Sampdoria-SPAL * Torino-Genoa.

Saat 20.00’de 40 puanla üçüncü sırada bulunan Inter, 36 puanla beşinci olan Lazio’yu ağırlıyor. 22.45’te ise 44 puanla ikinci sırada olan Juventus, Hellas Verona’ya konuk olacak.

PREMIER LİG TAKVİMİ

İngiltere Premier Lig’de ise 21. hafta mücadelesinde yarın saat 18.00’de 6 maç var. Chelsea, Stoke City’i, Liverpool, Leicester City’i ağırlıyor. Saat 20.30’da Manchester United, Southampton’la karşılaşacak.

Günün 18.00’de oynanacak diğer maçları şöyle: Bournemouth-Everton * Huddersfield Town-Burnley * Newcastle United-Brighton & Hove Albion * Watford-Swansea City.

Pazar günü futbol heyecanı 15.00'te Crystal Palace-Manchester City, 19.30'da West Bromwich-Arsenal maçlarıyla devam edecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Esenler'de kuyumcu soygunu sırasında çatışma: 2 ölü 1 yaralı

SONRAKİ HABER

'Sosyalizm kapitalistler için korku emekçiler için umuttur'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...