09 Ağustos 2012 12:22

Aynı HES’te 4. ‘kaza’

Bolaman Irmağı üzerinde yapılan hidroelektrik santrali (HES) inşaatında bir iş kazası daha yaşandı. Yaklaşık bir yıl içinde gerçekleşen dördüncü büyük iş kazasında üzerine demir malzemeler düşen Uğur Tırıç, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.Ordu’nun Fatsa ilçesinde Atilla I-II HES tü

Aynı HES’te 4. ‘kaza’
Paylaş

Bolaman Irmağı üzerinde yapılan hidroelektrik santrali (HES) inşaatında bir iş kazası daha yaşandı. Yaklaşık bir yıl içinde gerçekleşen dördüncü büyük iş kazasında üzerine demir malzemeler düşen Uğur Tırıç, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.
Ordu’nun Fatsa ilçesinde Atilla I-II HES tünel çalışmaları sırasında geçirdiği kaza sonucu yaralanan Tırıç, ameliyat sonrasında gazetemize yaptığı açıklamada, 4 aydır çalışmasına rağmen maaşını alamadığını söyledi. Ameliyatla bağırsakları dışarı alınan Tırıç’ın, 3 ay sonra yapılacak ameliyatla bağırsaklarının tekrar içeri alınacağı açıklandı.
Fatsa Derelerin Kardeşliği Platformu Sözcüsü Osman Güvenalp ise “Atilla HES için, Danıştay yürütmenin durdurulması talebimizi görüşüyor. Bilirkişi atanacak ve yeniden inceleme yapılacak.” diye konuştu. (Ordu/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Sendikal demokrasiyi savunmak için de yerel platformlar ihtiyaç!

SONRAKİ HABER

Fındık fiyatını düşürme hamlesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...