26 Aralık 2017 12:35

AKP'li Belma Erdoğan: Cumhurbaşkanımızı Allah gönderdi

Ankara Kahramankazan'da konuşan AKP Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Belma Erdoğan 'Cumhurbaşkanımızı Allah gönderdi, ümmetin umudu' dedi.

Paylaş

Ankara Kahramankazan'da partisinin kongresine katılan AKP Genel Merkez Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Belma Erdoğan, "Bizim Cumhurbaşkanımız o kadar büyük bir insan ki Allah tarafından gönderilmiş, bu ümmetin umudu olan bir insan" dedi.

Kahramankazan AKP Kadın Kolları Başkanlığı 5'inci Olağan Kongresi, Büyükşehir Belediyesi Kahramankazan Aile Yaşam Merkezinde yapıldı. Kongreye AKP Genel Merkez Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Belma Erdoğan, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AKP İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe ve partililer katıldı.

'CUMHURBAŞKANIMIZI ALLAH GÖNDERDİ'

Kongrede konuşan Belma Erdoğan, bugüne kadar partide görev yapan herkese teşekkür ederek, "Bu memleket, bu şekilde devam ettikçe hiçbir kuvvet sarsamayacaktır. Bizim Cumhurbaşkanımız o kadar büyük bir insan ki Allah tarafından gönderilmiş, bu ümmetin umudu olan bir insan. Bizim onun peşinden gitmekten, onun yolunda hizmet etmekten başka bir yolumuz var mı acaba? Olamaz, olmamalı da zaten. Bakın, bana çoğu kimseler soruyorlar; 'Sen iş aramıyorsun, aş aramıyorsun, işin gücün var, çocuğun büyümüş. Neden oradasın?' diye. İşte ben, küçücük çocukların geleceği için yola çıktım. Evet, iş aramıyorum, aş aramıyorum; ama bu liderimin peşinde koşturmaktan şeref duyuyorum" ifadelerini kullandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanına 10 yıl hapis cezası

SONRAKİ HABER

İsrail, Filistinliler için idam istiyor!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...