26 Aralık 2017 05:17

NBA'de Noel maçları: Warriors, Cavs'e geçit vermedi

NBA'de Noel gecesi maçlarının sonucu en merak edilen eşleşmesinde Golden State Warriors, Cleveland Cavaliers'a rövanşı vermedi.

Paylaş

NBA’de her sezon en merak edilen eşleşmeleri basketbolseverlerle buluşturan Noel gecesi maçları tamamladı. Son 3 sezonun finalisti Golden State Warriors ile Cleveland Cavaliers’ın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Warriors oldu: 99-92.

2018 finali provası olarak görülen maça Warriors, Stephen Curry’den yoksun çıktı. Sakatlığı sebebiyle bu sezon henüz oynayamayan Isaiah Thomas da Cavs adına maçı kenardan takip etti. Ligin en iyi hücum takımlarından ikisini karşı karşıya getiren maçta savunmalar öne çıkarken LeBron James’i durdurmayı başaran son şampiyonda Kevin Durant, Draymond Green ve Klay Thompson yıldızlaştı.

Durant maçı 25 sayı 7 ribaunt 5 blok 2 top çalmayla tamamlarken maçın son bölümünde James’e karşı savunmada önemli rol üstlendi. Draymond Green 12 sayı 12 ribaunt 11 asistle triple double yaparken Klay Thompson ise 24 sayı kaydetti.

Maç boyunca yüzde 31.8 şut isabetinde kalan Cavaliers’ta Kevin Love’ın 31 sayı 18 ribauntu yeterli olmadı. LeBron James ise 18’de 7 isabetle 20 sayı 6 ribaunt 6 asistte kaldı, 7 top kaybetti.

WESTBROOK, HARDEN’I YENDİ

Batı Konferansı’nda sonucu merakla beklenen mücadelede Oklahoma City Thunder, Houston Rockets’ı evinde 112-107 yendi. Russell Westbrook 31 sayı 6 ribaunt 11 asistle oynarken Paul George 24, Carmelo Anthony 20 sayı kaydetti. Rockets’ta ise James Harden, 29 sayı 8 ribaunt 14 asistle mücadele etti.

GECENİN DİĞER SONUÇLARI

Doğu Konferansı eşleşmesinde ise Washington Wizards, Boston Celtics’i deplasmanda 111-103’le geçmeyi başardı. Philadelphia 76’ers, New York Knicks’i Madison Square Garden’da 105-98’le geçerken Minnesota Timberwolves, Los Angeles Lakers’ı 121-104 yendi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Peru'da Fujimori için çıkarılan af protesto edildi

SONRAKİ HABER

Brezilyalı Romario federasyon başkanlığına soyundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...