25 Aralık 2017 20:31

MMO Kocaeli Şubesi 13 Ocak'ta seçime gidiyor

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Kocaeli Şubesi 13 Ocak'ta seçime gidiyor. Başkan adayı Murat Kürekçi, birlikte üretip, birlikte yönetmeyi vadetti.

Paylaş

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13 Ocak'ta genel kurula gidiyor. Mevcut başkan Ünal Özmural’ın yeniden aday olmayacağı genel kurulda Demokrat Makina Mühendisleri grubundan Murat Kürekçi başkan adayı olduğunu açıkladı. 

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Kocaeli Şube binasında gerçekleştirilen açıklamada ilk olarak konuşan mevcut başkan Ünal Özmural, yeni seçilecek yöneticilere başarılar diledi. Mühendislerin gelecekleri için mücadele etmesi gerektiğini de belirten Özmural, "Bizler mücadeleden kopmayacağız, arkadaşlarımızın yanında olacağız. Eski dönemin devamı niteliğinde bir yönetim anlayışı olacak" dedi. 

Özmural'ın ardından 14. Dönem Yönetim Kurulu Adayları adına konuşan Murat Kürekçi, "Birlikte üretip, birlikte yöneten bir oda için adayız" ifadelerini kullandı. 

'BAYRAĞI ONURLA DALGALANDIRMAYA ADAYIZ'

MMO Kocaeli Şube olarak; Sakarya, Düzce ve Bolu il temsilcilikleri ile Gebze ilçe temsilciliklerindeki yaklaşık 7 bin üyeden güçlerini aldıklarını belirten Kürekçi, "Meslek alanlarından doğru ürettiklerini halkının yararı için kullanan, ülkenin bağımsızlığından, emekten ve halktan yana olan, demokratikleşmeden yana, toplumcu faydayı-kamucu anlayışı düstur edinen ve gücünü üyesinden alan bir anlayış içerisindeyiz. Bizler, bugüne kadar söylenmiş her doğru sesin daha gür çıkmasına, taş üstüne taş koymaya, çıtayı daha yükseltmeye ve MMO bayrağını onurla dalgalandırmaya adayız" ifadelerini kullandı.

Demokrat Makina Mühendisleri 14. Dönem Yönetim Kurulu adayları olarak, 13 Ocak günü 13.00'te tüm Kocaeli halkını genel kurula davet eden Kürekçi, "Meslektaşlarımızı ise 14 Ocak günü 09.00-17.00 saatleri arasında oylarını kullanmak İzmit Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonuna davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kocaeli'de 2 işçi, iş cinayetinde yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Yargıçlar Sendikası: 696 sayılı KHK yeni krizlere yol açar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...