04 Nisan 2011 09:47

Alevi Kültür Merkezi yeni yönetimini belirledi

KAYSERİ Alevi Kültür Merkezi’nin Olağan Genel Kurulu dernek binasında gerçekleşti.Siyasi parti temsilcileri, köy derneklerinden yöneticiler ve üyelerin katıldığı genel kurulda konuşan dernek başkanı ve Alevi Bektaşi Federasyonu GYK üyesi Rüstem Gümüş, Kayseri Alevi Kültür Merkezi’nin gerçekleştir

Alevi Kültür Merkezi yeni yönetimini belirledi
Paylaş

KAYSERİ Alevi Kültür Merkezi’nin Olağan Genel Kurulu dernek binasında gerçekleşti.

Siyasi parti temsilcileri, köy derneklerinden yöneticiler ve üyelerin katıldığı genel kurulda konuşan dernek başkanı ve Alevi Bektaşi Federasyonu GYK üyesi Rüstem Gümüş, Kayseri Alevi Kültür Merkezi’nin gerçekleştirdiği etkinliklerden bahsederken, hükümetin açılım oyalamacasını da eleştirdi.

Yaklaşan seçimlere de değinen Gümüş, şunları söyledi: “Seçimlerde Alevilerin safı bellidir. Aleviler ırkçı, gerici partilere kesinlikle oy vermemelidir. Bizleri yok sayan, bizleri olduğumuz gibi kabul etmeyen partilere destek vermeyeceğiz. Tek tek partileri ve kişileri işaret etmeyeceğiz ama emekten, özgürlükten yana partilerin desteklenmesi için çaba sarf edeceğiz.”

Derneğin yeni seçilen yönetimi Rüstem Gümüş, Sedat Ok, Hüseyin Gündüz, Fatma Şahin, Tacim Yıldırım, Doğan Çelebi, İlhami Yadırgı, Muzaffer Aybar, Orhan Ceylan’dan oluşurken, ABF üst kurul delegeliğine de Hüseyin Gündüz, Sedat Ok, Mehmet Şahin, Abbas Tan seçildi. (Kayseri/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Enflasyon geriledi ama yoksulluk arttı!

SONRAKİ HABER

Bu havalar hasta edecek!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...