04 Nisan 2011 09:41

Gübre depoları inşaatı için ihale

TARIM Bakanlığı, Çorum, Amasya ve Tokat’ta merkez ve hane tipi betonarme hayvansal gübre depoları inşaatı işi için ihaleye çıkıyor.Tarım Bakanlığı’nın, Merkez ve Hane Tipi Betonarme Hayvansal Gübre Depoları İnşaatı İşi ihale daveti Resmi Gazete’de yayımlandı. Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Dü

Gübre depoları inşaatı için ihale
Paylaş

TARIM Bakanlığı, Çorum, Amasya ve Tokat’ta merkez ve hane tipi betonarme hayvansal gübre depoları inşaatı işi için ihaleye çıkıyor.

Tarım Bakanlığı’nın, Merkez ve Hane Tipi Betonarme Hayvansal Gübre Depoları İnşaatı İşi ihale daveti Resmi Gazete’de yayımlandı. Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Dünya Bankası’ndan (IBRD), Anadolu Su Havzaları Rehabilitasyon Projesinde kullanılmak üzere kredi aldı ve bu kredinin bir bölümünün Merkez ve Hane Tipi Betonarme Hayvansal Gübre Depoları İnşaatı sözleşmesi kapsamında geçerli ödemeler için kullanılması Bakanlıkça öngörüldü. Bu nedenle Çorum Tarım İl Müdürlüğü, isteklileri Çorum İli Tanrıvermiş ve Eskice Havzalarında belirtilen Merkez ve Hane Tipi Betonarme Hayvansal Gübre Depoları İnşaatı işi için kapalı teklif usulüyle teklif vermeye davet etti. Çorum’da düzenlenecek ihale, teklif açılış tarihi olan 10 Mayıs’tan itibaren 90 gün süreyle geçerli olacak ve teklif para birimi cinsinden veya konvertibl başka bir para birimi cinsinden teklif bedelinin en az yüzde 2’si oranındaki bir geçici teminatla 10 Mayıs 2011, saat 10.00’a kadar teslim edilmesi gerekiyor. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Başkale’de kepenkler Güler için açılmadı

SONRAKİ HABER

Fondaki para 60.6 milyar lirayı buldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...